MZFZ yazan:
Sayın pek çok değerli ve pek çok kıymetli DERNEK YÖNETİCİLERİMİZ... acaba bizim bu sıkıntılarımızdan haberleri var mı?
acaba bakanlık yetkililerine bu sıkıntılarımızı iletiyorlar mı?
acaba okullar açılmadan okul saatlerine bir çare bulabilirler mi?
acaba biz gündüz kapatıp geceleri mi çalışsak?
acaba... acaba.... acaba...
buldum....!!!!!!!!!!
en iyisi bakanlık bizi hiç oyalamasın tüm kurumları kapatsın ... herkes başının çaresine baksın
Sayın MZFZ,
ÖzerkDer üyesi ve il temsilcisi olarak cevaplamak istedim. Umarım sorularınıza karşılık bulabilirsiniz.
Dernek yöneticileri işleri dernek yönetmek değil, hepimiz gibi işleri, kurumları olan kişiler. Bir yandan hepimizin çektiği dertleri çekiyorlar, diğer yandan dernek vasıtasıyla bu dertlerin hepimiz için dermanını arıyorlar. Hiç kimsenin bu işlerden başkaca bir kazancı yok. Öyle olduğu için de dernek yöneticileri lokantadaki garson, berberdeki çırak vb. ile karıştırılmaması gereken sıradan kişiler, iş arkadaşlarımız, dostlarımız, sektörümüzün çilekeşleri.
ÖzerkDer yönetimi için konuşabilirim sadece ama diğer dernek yetkililerinin de farklı olduğunu sanmıyorum, ortaya çıkan her sorun hakkında yetkili mercilere her yolla erişmeye çalışılıyor, sorunun niteliği, cesameti, olası çözüm önerileri iletiliyor, bu erişim yollarından önemli bir tanesi de yüzyüze görüşmeler, mümkün olduğunca ziyaretler organize edilerek sorunlar hakkında görüşülüyor.
Hepimizin anlaması gereken nokta basitçe şu; katıl, değiştir. Memnun olmadığına razı da olma, çık, itiraz et. Mümkünse benzer dertlere sahip olanlarla birlikte, toplu olarak itiraz et, bir yol bul, yol yoksa bir yol aç! Şikayet etme, cesaret et!
Umarım faydalı olabilmişimdir. Kolaylıklar dileğiyle,