Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: 2016 Zam Oranı

2016 Zam Oranı 22 Oca 2016 16:29 #137

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
kurumlarla alakası olmayan hatta düşmanca tavır gösterip seviyesizce herkesi zanaltında bırakanları büyük günaha girenleri buradan şiddetle kınıyorum ...
Son Düzenleme: 22 Oca 2016 16:29 yazan türkiyem.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: egemenege

2016 Zam Oranı 22 Oca 2016 22:21 #138

• cheff
  • cheff Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 72
  • Teşekkür Sayısı: 40
  • Başarı: 0
Sn garip hakikaten garipsiniz. Bu soylediklerinizden sadece 1-2 si vardi yoktu demiyoruz ama belki 5 yil once o da yuzde kac allah bilir. Yahu cesaretiniz varsa bir tv programi ayarlayalim ve birlikte cikalim hodri meydan. Ben sizin tum sorulariniza cevap vermeye hazirim. Hem de rakamlarla aciklayarak bu kadar da buyuk konusuyorum bana sadece program yerini ve saatini bildirin. Ama siz de benim bir kac sorum olucak onlari yanitlayacaksiniz. Mesela damar okumada acilan ihale evragini bu ihaleyi kimin nasil aldigini ihale acilmadan once ihalede bahsi gecen cihazlarin turkiyeye giris evraklarini tarihleriyle.bakalim acilan ihaleden once mi gelmis bu cihazlar sonra mi.baska bir ornek soru ram mudurlerinin beyaz esya mobilya bilgisayar vb seyler isteyip faturalarini direkt kurumlara faturasini gonderip tahsilat yaptirmalarina destek veren birileri mi var.gidip ramlar dolasilsa ve her gorulen esya nerden geldi faturasi nerde diye sorulsa kalibimi basarim turkiyede ram mudurlerinin yuzde 70i cevap veremez.ya da bagis geldi der.yahu ramlar asevimi yardim almaya muhtac kuruluslar mi ya da rehabilitasyonlar bu kadar mi yardimsever. Bunlarin tek sebebi ustu kapali tehditlerdir.ya grup yazmamayla ya da ayni ay icinde kurulu toplamayacagi tehditlerinden dolayidir.raporlari kurum kurum ayirmalari neden acaba.neden alfabetik sira degil ya da basvuru tarihlerine gore degil.biz kible dedikce onlar hortum diyor tabiri caizse boyle. Tamam derseniz biz haziriz ister bireysel olarak ister her ilden birer temsilciyle gelmeye haziriz. Madem hak hukuk ariyorsunuz o zaman rehabilitasyon merkezleri sahipleri olarak degil bu ulkenin birer vatandasi olarak bizlerin de haklarini arayin bu kadar gonulluyseniz biz de size tesekkur edelim
Son Düzenleme: 22 Oca 2016 23:05 yazan cheff.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc, mkirilmaz, zirve35 ve bu kullanıcının diğerlerinden 1 teşekkürü var

2016 Zam Oranı 23 Oca 2016 00:59 #139

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
bazen "ne gerek vardı da, yazdın bunları" diyerek kendime kızıyorum :)

bazen "ne kadar sivri de olsa" iyi ki yazmışım diyorum :)

"takke düştü, kel göründü" demiş, atalarımız :)

içeriğine itiraz ettiğim gibi: kendini birgün kurum sahibi, birgün çalışan, birgün MEB sözcüsü gibi tanıtan; başka nicklerle yazan bir "korkaklığa" da itiraz ediyorum :)

bu teşekküre haiz; "beyin" sohbetlerini, beyin içerinde var olan nöronların, elektriksel ilişkisine bırakıyorum :)

sayın cheff in davetine; o güzelim charlie chaplin fotoğrafını kullanan "garip" lerin, neden cevap veremeyeceğini biliyorum :)

basit bir gerçeklikle sorunu olan birine, neden dört koldan hücum edildiğini de, anlamaya çalışıyorum :)

madem konu zam :)

%11,8 olması, bizim sektör için; NASA'nın Mars hakkında yaptığı açıklaması kadar önemi olur :)

sayın kilikya; sona bıraktım, gerçekten özür dilerim, yazdıklarınızı yanlış anlamış...
Son Düzenleme: 24 Oca 2016 23:44 yazan egemenege. Sebep: imla
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc, Kilikya

2016 Zam Oranı 23 Oca 2016 04:05 #140

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
bu konu başlığı altında gerçek "sohbete" dönersek...
:)

bende rüyamda gördüm :) :) :) ....

kurulun elinde üç öneri var... :)

en yükseğini düşünseniz bile; "Hiç yetkili olmayan bir tanımadığımın dayısının oğlunun, amcasıgilleri kulaktan kulağa oynarlarken" söylediği "orana" ulaşmak imkansız :)

şimdi al başına bela :)
Son Düzenleme: 23 Oca 2016 04:21 yazan egemenege. Sebep: eksik yorum
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc

2016 Zam Oranı 25 Oca 2016 14:58 #141

• Kilikya
  • Kilikya Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 121
  • Teşekkür Sayısı: 45
  • Başarı: -2
Şunu beceremeyecek miyiz???

Burada sorunların öncelikli olanlarını belirleyelim. o konularla ilgili başlık açalım ve çözüm konuşalım. Derneklerde aktif arkadaşlar var. Burada konuşulanlar o arkadaşlar aracılığıyla derneklere ulaşsın ve dernekler bizim sesimiz olarak Milli Eğitim'de bu konuların çözümüyle ilgili girişimlerde bulunsun.

Benim şahsen önereceğim ilk iki konu birlikte hareket etmemize engel olan iki başlık. Kurum sahiplerinin dernekleşme konularında çok duyarsız olmaları. Bunu sebep ve sonuçlarıyla ele almak gerekli.

İkinci konu daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi kurumlar arası rekabetin nasıl ahlaki sınırlara çekilmesi için önlemler.

Üçüncü bir konu ise okullu öğrencilerin kurumlarımıza okul saatlerinde de gelebilmelerini sağlayacak düzenleme. Bu konu halihazırda program yaparken bizi zorlamanın yanı sıra okullu öğrencileri sadece belli saatlerde alabilme zorunluluğundan dolayı öğrenci sayımızı da olumsuz etkilemektedir. Diğer yandan da öğretmenlerimizi hafta sonu çalıştırmak durumunda kalıyoruz ki bu da öğretmenimize ne kadar maaş verirsek verelim bizi uzun vadeli düşünmemelerine sebep oluyor. Yani kadro kalitemizi de etkiliyor.

Bu konularla ilgili başlıkları ben açmıyorum. Bunun sebebi de buradaki çok tecrübeli birçok arkadaşın karşısında ben henüz 1,5 senelik bir özel eğitimci olarak bu tartışmada o arkadaşlardan birinin liderlik etmesini arzu ediyorum.

2016 Zam Oranı 25 Oca 2016 17:58 #142

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
Zam oranı Hakkında duyum alan var mı umarım çift hane gelecek bu yıl

2016 Zam Oranı 25 Oca 2016 19:40 #143

• selamishu
  • selamishu Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 113
  • Teşekkür Sayısı: 94
  • Başarı: 1
Zaman oranında nihayet belli oldu yüzde 22 hadi gözünüz aydin
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: egemenege

2016 Zam Oranı 25 Oca 2016 20:38 #144

• tartanc
  • tartanc Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Herşey neye layıksa ona dönüşür.
  • Gönderiler: 3706
  • Teşekkür Sayısı: 2879
  • Başarı: 54
Selami Hocam beni de geçtin. :) :) :)
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: selamishu, egemenege
Sayfa oluşturma zamanı: 0.142 saniye
Sistem Kunena Forum