Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: 2016 Zam Oranı

2016 Zam Oranı 20 Oca 2016 11:09 #129

• cheff
  • cheff Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 72
  • Teşekkür Sayısı: 40
  • Başarı: 0
Ya su sayfanin yoneticisine sesleniyorum. Lutfen su sayfayi ya her onune gelen zibidinin girebilecegi sayfa olmaktan cikarin gerekirse ucretli yapin kurum adi girilmesini zorunlu tutun ya da kapatin. Sacma sapan seyler yazan da var sonucta. Kurum sahibi arkadaslardan ricam da lutfen yuzde muzde yazmayin ruyalarinizi hayallerinizi kendiniz yasayin ya da birbirinizle konusurken soyleyin. Ama lutfen tahmin falan yazmayin emin olun bunun ucu yine bize dokunuyor.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: obay35

2016 Zam Oranı 21 Oca 2016 10:53 #130

• Kilikya
  • Kilikya Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 121
  • Teşekkür Sayısı: 45
  • Başarı: -2
egemenege yazan:
ikinci eleştirim felaket tellalarına;

artık isimlerini unutum; biri fahrettin, biri kilikya, biri garip... hepsi aynı kalemden yazıyor...

eee ne yaptınız bu sektör için...

Sn Egemenege, benim mesajlarımın hiçbirinde Milli Eğitim'in damar tanımanın rövanşını alacağı vb tarzda karamsar bir yorum yoktur. Ben sizin de dediğiniz gibi birlik olunamamasından ve gerçek çözümlerin ortaya konamamasından rahatsızım. Bu sektör için ne yaptığımı sormuşsunuz. Şunu açık bir şekilde ifade edeyim yapmak istediğim şeylerin tamamında ahlak dışı bir şekilde devam eden rekabet ortamına çarparak hiçbir şey yapamadan kaldım yerimde ve haliyle de bu konuya bir düzenleme getirilmesini öncelikli görüyorum. Bunun sizi neden bu şekilde bir tepkiye yönlendirdiğini de anlayabilmiş değilim.

2016 Zam Oranı 21 Oca 2016 14:20 #131

• garip
  • garip Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 992
  • Teşekkür Sayısı: 394
  • Başarı: -56
egemenege: artık isimlerini unutum; biri fahrettin, biri kilikya, biri garip... hepsi aynı kalemden yazıyor...

eee ne yaptınız bu sektör için...

sen ve senin gibiler neler yapmadı ki sektör için??? ilk aklıma gelenleri sıralayayım:
1- diploma kiralama
2- meb'in işinize gelen ve avanta sağlayan her türlü yanlış uygulamasına tepki göstermek yerine balıklama atlamak (örn: 15 günde sertifikayla özel eğitim alan mezunu olmak). özel eğitimci vardı da biz mi almadık diyenlere de sözüm şu: evet vardı, herkesi kaçırttınız malum zihniyetinizle.
3- gelmeyen öğrenciye fatura kesme
4- 3-4 öğrenciye aynı anda tek öğretmenle bireysel ders verme
5- mebbis sisteminden önce aynı öğrenciye 2 kurumun fatura kesmesi
6 öem'lerini eğitim kurumu değil, bir bakkal dükkanı zihniyetinde yönetmeniz.
7- hastanelerde, ram'larda öğrenci avına çıkmanız.
8- hastanelerde ve ramlarda içerden doktor, hemşire, hasta bakıcı, idareci, öğretmen ayartıp komisyon vererek öğrenci kaydetme.
9- çalışanların maaşlarını düşük gösterip hem çalışanınn hakkını yiyip hem de vergi kaçırmak.
10- birçoğu basına da yansıyan birçok rezalete imza atmak...
yeter mi 10 madde? kesmediyse 50 tane daha yazarım senin de iyi bildiğin...
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: geeg, fahrettin75

2016 Zam Oranı 21 Oca 2016 14:29 #132

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
arkadaşlar konuyu ne kadar saptırdınız ya ... şu başlığı yeniden düzenleme imkanı yok mu...!!!! arkadaş herkes aklına geleni yazmaya başladı ... biraz seviye lütfen...

2016 Zam Oranı 21 Oca 2016 14:45 #133

• fahrettin75
  • fahrettin75 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 551
  • Teşekkür Sayısı: 164
  • Başarı: -55
Bu kadar üzerine gitmeseydin keşke, Bi yerlerden beni mi izliyorlar diye düşünecek..

:) :)
Su akar yolunu bulur..

2016 Zam Oranı 21 Oca 2016 15:43 #134

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
:) :) :)

yaptığım eleştiriye verilen cevapları görünce şaşırıyorum...

basit bir şey sorarak eleştiri yaptım...

5N1K nın bazı sorularını kullandım...

hangi gruplar ÖÖRM dışında kalacak?

bu düzenlemeyi kim yapacak?

nezaman hayata geçirilecek?

ne kadar süre içerisinde, yada nasıl bir düzenlemeyle olacak?

bu kadar kesin tarih, ve ÖÖRM lerden hizmet alamayacak grupların bilgisine nereden ulaştınız?

yani; sizin deyiminizle; bir kaç ay sonrabelirttiğiniz gruplara ÖÖRM ler hizmet sunulmayacak... Hemde yine sizin deyiminizle; bu şartel indirme gibi bir anda olacak...

bir kaç ay uzun süre değil... baharı görmeden, sizin haklı olup olmadığınızı göreceğiz...

bana yönelttiğiniz "şeyleri" (kusura bakmayın başka kelime bulamadım)neye dayanarak yazıyorsunuz... yıllardır bu sitede fikirlerimi yazarım. çok fazla açıklama yapmaya gerek görmüyorum... kanaatleri site takipçilerine bırakıyorum....

başka başlıkta yazılmış burada devam etme niyetim yok ama dernek yöneticileri sizin iddaa ettiğiniz tarih aralığında veya gruplara yönelik yaptırımlarla ilgili MEB yetkilileri ile görüşmüşler midir acaba...

eleştirdiğim şey; sektörün gerçek sorunları, yada gelecekte olası karşılaşacağı kimi uygulamalar ile, doğru zeminde mücadele etmesidir...

şuanda gündemde olmayan, sadece bir takım yorumlara, dedikodulara dayanılarak yazılan kimi şeylerin, yarardan daha çok zarar verdiğidir...

gerçek mücadele başlıkları ortadayken, insanların hayal mahsulü şeyler ile yorulması, yıpratılmasını doğru bulmuyorum...

sayın tartanç ın açtığı "neler oluyor" başlığı altında yapılan tartışmanın, gerçek ve doğru bir müdahale açısından daha yararlı olacağına inanıyorum...
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: kurs2, mart

2016 Zam Oranı 22 Oca 2016 11:44 #135

• fahrettin75
  • fahrettin75 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 551
  • Teşekkür Sayısı: 164
  • Başarı: -55
:)
Su akar yolunu bulur..

2016 Zam Oranı 22 Oca 2016 15:11 #136

• gulumse
  • gulumse Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 241
  • Teşekkür Sayısı: 146
  • Başarı: 1
bayatlamış/modası geçmiş ithamlar..

sektörün önemli bir kısmında gösterilen üstün özveriye ...vüz bu ithamlar

içimizde beyinsizler olduğunu biliyoruz ama buna dayanarak sektörü zan altında bırakamazsınız..

yapıcı olmayanlar sussun
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: egemenege, türkiyem
Sayfa oluşturma zamanı: 0.181 saniye
Sistem Kunena Forum