yaptığım eleştiriye verilen cevapları görünce şaşırıyorum...
basit bir şey sorarak eleştiri yaptım...
5N1K nın bazı sorularını kullandım...
hangi gruplar ÖÖRM dışında kalacak?
bu düzenlemeyi kim yapacak?
nezaman hayata geçirilecek?
ne kadar süre içerisinde, yada nasıl bir düzenlemeyle olacak?
bu kadar kesin tarih, ve ÖÖRM lerden hizmet alamayacak grupların bilgisine nereden ulaştınız?
yani; sizin deyiminizle;
bir kaç ay sonrabelirttiğiniz gruplara ÖÖRM ler hizmet sunulmayacak... Hemde yine sizin deyiminizle; bu şartel indirme gibi bir anda olacak...
bir kaç ay uzun süre değil... baharı görmeden, sizin haklı olup olmadığınızı göreceğiz...
bana yönelttiğiniz "şeyleri" (kusura bakmayın başka kelime bulamadım)neye dayanarak yazıyorsunuz... yıllardır bu sitede fikirlerimi yazarım. çok fazla açıklama yapmaya gerek görmüyorum... kanaatleri site takipçilerine bırakıyorum....
başka başlıkta yazılmış burada devam etme niyetim yok ama dernek yöneticileri sizin iddaa ettiğiniz tarih aralığında veya gruplara yönelik yaptırımlarla ilgili MEB yetkilileri ile görüşmüşler midir acaba...
eleştirdiğim şey; sektörün gerçek sorunları, yada gelecekte olası karşılaşacağı kimi uygulamalar ile, doğru zeminde mücadele etmesidir...
şuanda gündemde olmayan, sadece bir takım yorumlara, dedikodulara dayanılarak yazılan kimi şeylerin, yarardan daha çok zarar verdiğidir...
gerçek mücadele başlıkları ortadayken, insanların hayal mahsulü şeyler ile yorulması, yıpratılmasını doğru bulmuyorum...
sayın tartanç ın açtığı "neler oluyor" başlığı altında yapılan tartışmanın, gerçek ve doğru bir müdahale açısından daha yararlı olacağına inanıyorum...