Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: 2016 Zam Oranı

2016 Zam Oranı 26 Oca 2016 12:02 #153

• gulen100
  • gulen100 Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 151
  • Teşekkür Sayısı: 82
  • Başarı: -8
Mesala bu 2015 yılının ki; www.resmig...214-18.htm
Gülen Yüz; Sevginin Anahtarıdır...! (Hz. Ali)
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

2016 Zam Oranı 26 Oca 2016 12:04 #154

• gulen100
  • gulen100 Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 151
  • Teşekkür Sayısı: 82
  • Başarı: -8
Geçen Yıl garibanlar sevinsin diye güzel bir güne denk getirmişler (14 Şubat)...
Gülen Yüz; Sevginin Anahtarıdır...! (Hz. Ali)

2016 Zam Oranı 26 Oca 2016 14:14 #155

• garip
  • garip Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 992
  • Teşekkür Sayısı: 394
  • Başarı: -56
içeriğine itiraz ettiğim gibi: kendini birgün kurum sahibi, birgün çalışan, birgün MEB sözcüsü gibi tanıtan; başka nicklerle yazan bir "korkaklığa" da itiraz ediyorum :)

bu teşekküre haiz; "beyin" sohbetlerini, beyin içerinde var olan nöronların, elektriksel ilişkisine bırakıyorum :)

sayın cheff in davetine; o güzelim charlie chaplin fotoğrafını kullanan "garip" lerin, neden cevap veremeyeceğini biliyorum :)

YUKARIDAKİLERİ BİR GECE KUŞU YAZMIŞ, yanıt versem mi vermesem mi düşündüm. versem gün boyu düşünüp sonra gece yarısı güzel uykusundan kalkıp konuyla ilgisiz bir kaç felsefi cümle arakıyla yine ahududu çorbası yapacak, yanıtlamasam kendi kendine pirus komutanı gibi sevinecek.
gelelim yukarıdaki iki sataşmana: evet doğru olan ve haklı olan aileyse ailenin, çalışansa çalışanın yanında meb yanlış yaptığında meb'in ve kamu kurumlarının karşısındayım. bu çelişki ya da korkaklık değil doğruluk ve objektifliktir anladın mı kardeş? sen yazılanla değil de yazanlarla uğraşmaya ve kafanı kuma gömmeye devam ettiğin sürece ve konulara hep cüzdan cephesinden değerlendirdiğin sürece ağaç/orman ikileminde gece yarısı kabuslarına devam edeceksin.
diğer konu tv programına birisi davet etmiş de neden cevap verilmemiş:
1- senin gibi sürekli bu mecrada ömür ve nefes tüketmiyorum zaman benim için değerlidir. o nedenle yazılanları görmüyorum, özellikle bir iki kişinin yorumlarına bakıyorum ara sıra, paranoidlere sıra gelmiyor.
2- tv programı diyen arkadaş hangi kanalda yapacak bu işi merak ediyorum kanalı ayarlasın ben o programa sektör mağduru iki veli ve işleyişin yakın takipççisi iki çalışan göndereyim de türkiye izlesin komediyi...
bırakın tv programı safsatasını da benim daha kolay ve akılcı önerim var: meb özel özel eğitim çalışanları ve hizmet alan ailelerden her ilden 50 kişiyle yüzyüze görüşme yapsın, herşey daha net anlaşılır. yerse tabi??
Son Düzenleme: 26 Oca 2016 14:16 yazan garip. Sebep: imla

2016 Zam Oranı 26 Oca 2016 16:26 #156

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
şu pirus komutanın yaşamını ayrıntılı bir şekilde okumak istiyorum... bu sitede bir kaç defa "referans" gösterilmişti, ama bir türlü ayrıntılı araştıramamıştım...

bakın; bu sitede, yada sosyal medyanın başka mecralarında; sizin ile kim ters düşerse düşsün, ismine, işine hiç birşeye bakmadan; hep aynı genellemelerle suçlayacaksınız...

bu "torba suçlamalar" hiç değişmeyecek... bu "torba suçlardan" birini mutlaka yapıyorlardır kabülü ile hareket edeceksiniz...

birgün diploma kiralama, birgün sertifikalı çalışan, birgün sgk vb. vb. vb. bu hiç değişmeyecek...

o yüzden artık bu "torba suçlamalara" her defasında cevap vermenin, benim içinde önemli olan "zamanın kaybından" başka bir şey olmadığını düşünüyorum...

bu nedenle de; verdiğiniz bir bilgi ile ilgili, yani somut bir durumla ilgili size bir soru sordum...

her türlü şeyi söylediniz, ama henüz sorduğum soruya cevap vermediniz..

benim tahminim burada paylaştığınız bu "bilgiler (yani hangi gruplar ve zaman)ile ilgili size yöneltilen sorulara asla cevap vermeyeceksiniz... nedeni ortada; sanırım "ahududu çorbası" yapmayı çok seviyorsunuz...

tekrar soruyorum,

damar okumanın iptalinin rövanşı olarak birkaç aya kadar meb, kaynaştırma öğrencileriyle, devlet okullarından hizmet alan özel çocukların mebbis'ten şalterlerini indirecek, yani mebbis'ten otomatikman kayıtları dondurulacak.

yukarıda yazılan bilgilere nereden ulaştınız???

birkaç ay sonra yazdıklarınız gerçekleşmezse; "ahududu çorbası" yaptığınızı kabul edecek misiniz???
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: kurs2

2016 Zam Oranı 26 Oca 2016 17:38 #157

• selamishu
  • selamishu Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 113
  • Teşekkür Sayısı: 94
  • Başarı: 1
Sayın gülen 100. Ben kendime geldimde sıra şimdi sizleri kendine getirmeye geldi ne diyon alım.

2016 Zam Oranı 27 Oca 2016 00:15 #158

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
Arkadaşlar bu yıl maliyet hesabı yapıyorum ve bu yıl işin içinden çıkamayacağımı düşünüyorum gerçektende , sanırım ciddi tasarruflar bekliyor bizi , ay sonu hiçbirşey kalmıyor biZe , nerede hata yapıyoruZ bilmiyorum .. Herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz aslında .. Dikkat ediyorum da millet gayet rahat bu işi Nasıl beceriyorsunuz her yıl küçülüyoruz bilmem farkındamısınız ??? Artan maliyetler artık kurumları kar edemez hale getirdi .. Sanırım millet artık kabullenmiş ve kafayı da yemiş
Son Düzenleme: 27 Oca 2016 00:16 yazan türkiyem.

2016 Zam Oranı 27 Oca 2016 00:40 #159

• oka12
  • oka12 Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 71
  • Teşekkür Sayısı: 3
  • Başarı: 0
''damar okumanın iptalinin rövanşı olarak birkaç aya kadar meb, kaynaştırma öğrencileriyle, devlet okullarından hizmet alan özel çocukların mebbis'ten şalterlerini indirecek, yani mebbis'ten otomatikman kayıtları dondurulacak.

yukarıda yazılan bilgilere nereden ulaştınız???BU SANKİ ARTIK UYGULAMADA GİBİ...

Bu bilgi gerçek ise şuan artık öğretmen sözleşmesi yenilememize gerek olmayacaktır...
Kurumumuzun %90 ı kaynaştırma eğitimini zaten okullardan da alıyor...
Yaz aylarında bu kaynaştırma öğrencileri ne olacak?Özel eğitimin süreklilik ilkesine aykırı değil mi?
Bizim kurumlarda eğitim araç-gereci gerekiyor da destek eğitim odalarında sertifikasız öğretmenlerle,araç gereçsiz,resim ve müzik öğretmenleri ile,grup yaşı ve modülü ayırt etmeksizin nasıl kaynaştırma yapılıyor?
Neyi kaynaştırıyorlar,ilerlemeye başladığımız öğrencilerde ciddi anlamda kafa karışıklığına sebebiyet vermeye başladı...
Ses yöntemi,cümle yöntemi,matematik modüllerini bilmeyen branş öğretmenleri,müdür,müdür yardımcıları vs. herkes bu işe ek ders ücreti olarak bakmaya başladı ve öğrencilerimiz hep destek eğitim odasında eğitilir oldular...
Bu durumda söylenenler doğru ise öğretmen sözleşmelerini,biz ve bizim gibi zor durumda olan kurumlar yenilemeyecek...
Bu mudur özel eğitim ve engelli ayrıcalığı,madem ki okullar bunu çözüyordu,halk eğitim ler yapıyordu neden biz ve bizim gibi kurumlara gereksinim duyuldu?
Lütfen bu konuda önerisi olan ,bilgi sahibi kişiler bize yol göstersin...
Şimdiden çok teşekkür ederim

2016 Zam Oranı 27 Oca 2016 01:11 #160

• Manidar_s
  • Manidar_s Kullanıcısının Avatarı
  • Junior Uye
  • MANİDAR
  • Gönderiler: 37
  • Teşekkür Sayısı: 1
  • Başarı: 0
oka12 yazan:
''damar okumanın iptalinin rövanşı olarak birkaç aya kadar meb, kaynaştırma öğrencileriyle, devlet okullarından hizmet alan özel çocukların mebbis'ten şalterlerini indirecek, yani mebbis'ten otomatikman kayıtları dondurulacak.

yukarıda yazılan bilgilere nereden ulaştınız???BU SANKİ ARTIK UYGULAMADA GİBİ...

Bu bilgi gerçek ise şuan artık öğretmen sözleşmesi yenilememize gerek olmayacaktır...
Kurumumuzun %90 ı kaynaştırma eğitimini zaten okullardan da alıyor...
Yaz aylarında bu kaynaştırma öğrencileri ne olacak?Özel eğitimin süreklilik ilkesine aykırı değil mi?
Bizim kurumlarda eğitim araç-gereci gerekiyor da destek eğitim odalarında sertifikasız öğretmenlerle,araç gereçsiz,resim ve müzik öğretmenleri ile,grup yaşı ve modülü ayırt etmeksizin nasıl kaynaştırma yapılıyor?
Neyi kaynaştırıyorlar,ilerlemeye başladığımız öğrencilerde ciddi anlamda kafa karışıklığına sebebiyet vermeye başladı...
Ses yöntemi,cümle yöntemi,matematik modüllerini bilmeyen branş öğretmenleri,müdür,müdür yardımcıları vs. herkes bu işe ek ders ücreti olarak bakmaya başladı ve öğrencilerimiz hep destek eğitim odasında eğitilir oldular...
Bu durumda söylenenler doğru ise öğretmen sözleşmelerini,biz ve bizim gibi zor durumda olan kurumlar yenilemeyecek...
Bu mudur özel eğitim ve engelli ayrıcalığı,madem ki okullar bunu çözüyordu,halk eğitim ler yapıyordu neden biz ve bizim gibi kurumlara gereksinim duyuldu?
Lütfen bu konuda önerisi olan ,bilgi sahibi kişiler bize yol göstersin...
Şimdiden çok teşekkür ederim

Düşündürücü bir yorum.
Zihin Eng. ve İşitme Eng. Sınıf Öğretmeni

Selametle...
Sayfa oluşturma zamanı: 0.213 saniye
Sistem Kunena Forum