içeriğine itiraz ettiğim gibi: kendini birgün kurum sahibi, birgün çalışan, birgün MEB sözcüsü gibi tanıtan; başka nicklerle yazan bir "korkaklığa" da itiraz ediyorum
bu teşekküre haiz; "beyin" sohbetlerini, beyin içerinde var olan nöronların, elektriksel ilişkisine bırakıyorum
sayın cheff in davetine; o güzelim charlie chaplin fotoğrafını kullanan "garip" lerin, neden cevap veremeyeceğini biliyorum
YUKARIDAKİLERİ BİR GECE KUŞU YAZMIŞ, yanıt versem mi vermesem mi düşündüm. versem gün boyu düşünüp sonra gece yarısı güzel uykusundan kalkıp konuyla ilgisiz bir kaç felsefi cümle arakıyla yine ahududu çorbası yapacak, yanıtlamasam kendi kendine pirus komutanı gibi sevinecek.
gelelim yukarıdaki iki sataşmana: evet doğru olan ve haklı olan aileyse ailenin, çalışansa çalışanın yanında meb yanlış yaptığında meb'in ve kamu kurumlarının karşısındayım. bu çelişki ya da korkaklık değil doğruluk ve objektifliktir anladın mı kardeş? sen yazılanla değil de yazanlarla uğraşmaya ve kafanı kuma gömmeye devam ettiğin sürece ve konulara hep cüzdan cephesinden değerlendirdiğin sürece ağaç/orman ikileminde gece yarısı kabuslarına devam edeceksin.
diğer konu tv programına birisi davet etmiş de neden cevap verilmemiş:
1- senin gibi sürekli bu mecrada ömür ve nefes tüketmiyorum zaman benim için değerlidir. o nedenle yazılanları görmüyorum, özellikle bir iki kişinin yorumlarına bakıyorum ara sıra, paranoidlere sıra gelmiyor.
2- tv programı diyen arkadaş hangi kanalda yapacak bu işi merak ediyorum kanalı ayarlasın ben o programa sektör mağduru iki veli ve işleyişin yakın takipççisi iki çalışan göndereyim de türkiye izlesin komediyi...
bırakın tv programı safsatasını da benim daha kolay ve akılcı önerim var: meb özel özel eğitim çalışanları ve hizmet alan ailelerden her ilden 50 kişiyle yüzyüze görüşme yapsın, herşey daha net anlaşılır. yerse tabi??