Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: 2016 Zam Oranı

2016 Zam Oranı 19 Oca 2016 10:35 #121

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
cambazı gösterip oyun kurucuları bizleriz sizlersiniz değil hepimiziz.. bakın siyasi olarak burada tartışmak doğru olmaz , ama cambaz değiliz oyun kurucuları memleketimiz için mutlaka seçilecekler tabiki en iyisini seçmek herkesin amacı... ama bizlerde sesimizi duyuramadık birlik olamadık, birlikten rahmet doğar ama bizim sektörümüzde bu hiç olmadı... milli eğitim ve dış politika ülkemizin en zayıf halkası , bunu eğitimli herkes görebilir...yıllardır tabiki sektör haksızlığa uğruyor ; her yıl küçülüyoruz , her yıl farklı zorluklar , komik zamlar vs... yani kısacası Allah yardımcımız olsun başkada bir şey diyemiyorum..
Son Düzenleme: 19 Oca 2016 10:35 yazan türkiyem.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

2016 Zam Oranı 19 Oca 2016 11:10 #122

• garip
  • garip Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 992
  • Teşekkür Sayısı: 394
  • Başarı: -56
"bu gruptan bir kişi yazıyor, " damar okumanın iptalinin rövanşı olarak birkaç aya kadar meb, kaynaştırma öğrencileriyle, devlet okullarından hizmet alan özel çocukların mebbis'ten şalterlerini indirecek, yani mebbis'ten otomatikman kayıtları dondurulacak. herkes bunun önlemini alsın"..."
egemenege sen rahat ol paniğe kapılma böyle bir şey kesinlikle olmayacak, hatta devlete ait tüm kurumlar kapatılacak özel özel eğitime hibeler verilecek, yap işlet devret modeli gündeme gelecek, 2016'da bireysel eğitim desteği 1500 tl bireysel + grup 1800 tl olacak. sen rahat uyu...

2016 Zam Oranı 19 Oca 2016 16:01 #123

• fahrettin75
  • fahrettin75 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 551
  • Teşekkür Sayısı: 164
  • Başarı: -55
garip yazan:
"bu gruptan bir kişi yazıyor, " damar okumanın iptalinin rövanşı olarak birkaç aya kadar meb, kaynaştırma öğrencileriyle, devlet okullarından hizmet alan özel çocukların mebbis'ten şalterlerini indirecek, yani mebbis'ten otomatikman kayıtları dondurulacak. herkes bunun önlemini alsın"..."
egemenege sen rahat ol paniğe kapılma böyle bir şey kesinlikle olmayacak, hatta devlete ait tüm kurumlar kapatılacak özel özel eğitime hibeler verilecek, yap işlet devret modeli gündeme gelecek, 2016'da bireysel eğitim desteği 1500 tl bireysel + grup 1800 tl olacak. sen rahat uyu...

Oy oyyy.., alemsin hocam.

Sayın Barış rahatlamıştır...
Su akar yolunu bulur..

2016 Zam Oranı 19 Oca 2016 16:32 #124

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
:) :) :)

2016 Zam Oranı 19 Oca 2016 17:54 #125

• barisltd
  • barisltd Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Cats bite!
  • Gönderiler: 2509
  • Teşekkür Sayısı: 2514
  • Başarı: 10
fahrettin75 yazan:
Oy oyyy.., alemsin hocam.

Sayın Barış rahatlamıştır...

Ben niye rahatlayayım yahu? :)

Bu işin bürokrasisi düzelmedikçe % 500 zam da yapsalar bizi rahatlatacak bir durum yok.

Hiç kimse önümüzdeki 3, 6 veya 12 ay içinde nasıl bir belayla karşılaşacağımızı bilmiyor ki... Bakarsın yarın sabah kalkmışız, yeni bir genelge, yönetmelik falan yayınlanmış. Olmadık şey değil. Defalarca yaşadık.

Artışla ilgili tahminlerimi her yıl dile getiriyorum... Aslında fazla bir beklentim de yok. Benim esas derdim tüm kurumların aynı standart ve ücretle çalışmaya zorlanması. İsterse hiç artış yapmasın ama bıraksın kendi ücretimi kendim belirleyeyim.

Diğer taraftan, sevgili tartanc'ın esrarengiz duyumundaki gibi iyimser bir artış rakamı göreceğimizi de hiç zannetmiyorum. % 8-9 üstündeki her rakam benim için ciddi sürpriz olur. Dediğim gibi % 6'yı aşan bir şey beklemiyorum.
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: fahrettin75, türkiyem

2016 Zam Oranı 20 Oca 2016 00:35 #126

• barisltd
  • barisltd Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Cats bite!
  • Gönderiler: 2509
  • Teşekkür Sayısı: 2514
  • Başarı: 10
Yahu bu arada resmi gazeteyi takip eden var mı hakikaten? :) :)

Öyle gevşedik ki, talimat yayınlansa haberimiz olmayacak. :)

Bu arada Maliye Bakanlığı Geçici Bütçe uygulamalarında tüm harcama kalemlerinde artış oranını %6,8 olarak belirlemiş. Eh, bizim artışa önemli bir referans noktası olduğu söylenebilir.
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.
Son Düzenleme: 20 Oca 2016 00:42 yazan barisltd.

2016 Zam Oranı 20 Oca 2016 09:12 #127

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
geçici bütçe oranı 6,8 ise bu rakama yakın olacağı kesindir... bilmem zorlamalarla yüzde 1-2 oynasın ama zaten iki haftaya açıklanır... ama bu sene tek haneli bir zam haksızlıklar üzerine haksızlık olacaktır...

2016 Zam Oranı 20 Oca 2016 09:43 #128

• jackhall38
  • jackhall38 Kullanıcısının Avatarı
  • Yeni Uye
  • Gönderiler: 2
Bu zam İnşallah hayırlısı olur.Bana kalsa yapılmasın kardeşim bu millet nankör..
Sayfa oluşturma zamanı: 0.157 saniye
Sistem Kunena Forum