Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: 2016 Zam Oranı

2016 Zam Oranı 17 Oca 2016 13:34 #113

• ibrahimhan
  • ibrahimhan Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 153
  • Teşekkür Sayısı: 22
  • Başarı: 2
eskiden buralar hep hayaldi yıktılar sonra :)
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

2016 Zam Oranı 18 Oca 2016 00:40 #114

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
Sektördeki umutsuzluk ,çaresizlik maksimun seviyede, iyi şeyler olacak beklentisi yok gibi birşey .. Ve bu durum aslında en vahimi malesef.. Ama kusura bakmayın da bizlerde hakediyoruz derneğiyle kurum sahipleriyle çalışanlarıyla öğrenci Veli'leriyle topyekün herkes hak ediyor...

2016 Zam Oranı 18 Oca 2016 11:13 #115

• salih
  • salih Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 43
  • Teşekkür Sayısı: 13
  • Başarı: 1
iyi bir şey olma ihtimali , sayısal lotoyu tutturma ihtimali kadar bile değil maalesef, öğrenilmiş çaresizlik , başka söze gerek yok..

2016 Zam Oranız 18 Oca 2016 18:37 #116

• mineyilmaz
  • mineyilmaz Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 197
  • Teşekkür Sayısı: 61
  • Başarı: 2
İyi bir zam da verseler bunu bir şekilde fazlasıyla geri alacaklardır. Hiç ümidim yok.Bizim zamdan daha önemli problemlerimiz var.Kıymığı çıkarmadan yarayı sarmışsın ne işe yarar !
Yıllardır emeğini verip kendini geliştiren çocuk gelişimi uzmanım 1 ay kursa gitmeden imza atamadığı bir düzende(!)telafıyi maddi yük görüp önünü açmayan duzende (!)yüzde 20 zam olsa ne olur olmazsa ne olur!
BU KURUMLAR DEVLETİN SIRTINA YÜK YÜK ANLAYIN ARTIK!

2016 Zam Oranız 18 Oca 2016 19:30 #117

• cheff
  • cheff Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 72
  • Teşekkür Sayısı: 40
  • Başarı: 0
Size 2 soru.Son 14 yildir ulkemizi yoneten iktidarin ozel egitim alaninda yaptigi isleyis ve yonetim acisindan en iyi sey nedir? 2. Soru ozel egitime maddi olarak kalkinip istedikleri kaliteyi verebilecek rakami hangi yil vermislerdir? Yoksa her iki konuda da kostek mi olunmuztur?Bu iki soruya da bu sektorde olup olumlu cevap verecek var midir?

2016 Zam Oranı 18 Oca 2016 21:52 #118

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
Tabiki olumlu cevap veren kimse yoktur!! peki bizler olumlu birşeyler olsun diye neler yapabildik 14 yıldır !!! İktidara sesimizi duyurabilmek için birlik olabildik mi !! Ben ak partinin kendiminde taraftarı olduğum partimin rehabilitasyon sektörüne büyük haksızlıklar yaptığını düşünen biriyim ama hak eden bizleriz de bunu da özellikle belirtmek istiyorum ... Her yıl bunları burada konuşmaktan da yoruldum da artık .. 15 /20 kişiyi geçmeyen bir yığınız burada .. Zam konusunda yine beklediğimizi bulamayacağız buna eminim !!! Çünkü bizlere karşı iyi niyet yok malesef .. Herkese herşeye yapılan zamların , sigorta giderlerindeki artış , personele zorunlu yaptığımız zamlar , bu sene Nasıl çıkacağız işin içinden ben şahsen bilmiyorum ...
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: rafetcelik

2016 Zam Oranı 19 Oca 2016 01:57 #119

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
sayın türkiyem; haklısınız ama...

14 yıldır eleştirdiğiniz, bizim sektörümüze en büyük zararı veren kurumlar değildir...

kurumların onlarca sorunu vardır... kurumların sorunlu olması başka birşeydir, hatta kurumların kendi dinamikleri ile sorunlarını çözememesi de başka birşeydir...

cambazı gösterip, oyun kurucuların destekçisi sizsiniz...

okuyorum okuyorum... yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamıyorum...

sürekli iğne bile batırmadan kendi tercih ettiğiniz yöneticileri bir kenara bırakıp, bu sektörün "sorunlularına" bakarak, oraya buraya çuvaldız batırmanızı anlamıyorum...

sorun; bu sektörün en büyük kurucu oyuncusu MEB, onu da siz seçtiniz...

bu seçme tercihinde hiç sorun yok... bir sürü mevzuat sorunu ile uğraşan kurumların, birleşememesi ile ilgili bir çok sorun var!!!

kurumlar ortak hareket eder yada etmez... bu başka bir sorun...

ama mevzuat oluşturanları seçip, ondan sonrada kurumları eleştirmek başka bir sorun...

ben açık açık yazıyorum; bu ME BAKANLIĞI ile bir yere gidilmez... ME BAKANLIĞI seçim ile gelmiş, yapacak tek şey Seçilmiş bu ME BAKANLIĞI na dert anlatmak... ben seçmedim, çünkü beni dinlemediklerine inanıyordum... siz seçtiniz, bari derdinizi anlatın...

kurumlara dert yanacağınıza, seçtiğiniz ve "sistemi belirleyenlerin" neden sizi dinlemediğini biraz düşünün...

2016 Zam Oranı 19 Oca 2016 02:39 #120

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
ikinci eleştirim felaket tellalarına;

artık isimlerini unutum; biri fahrettin, biri kilikya, biri garip... hepsi aynı kalemden yazıyor...

eee ne yaptınız bu sektör için...

bu gruptan bir kişi yazıyor, " damar okumanın iptalinin rövanşı olarak birkaç aya kadar meb, kaynaştırma öğrencileriyle, devlet okullarından hizmet alan özel çocukların mebbis'ten şalterlerini indirecek, yani mebbis'ten otomatikman kayıtları dondurulacak. herkes bunun önlemini alsın"...

kardeşim neye dayanarak bunu yazıyorsun...

tarih vermişsin; yani "bir kaç aya"... grup vermişsin; yani "kaynaştırma öğrencileriyle, devlet okullarından hizmet alan özel çocuklar"...

kardeşim bunu neye dayanarak yazıyorsun...

bu mesele 2007 yılında bir saçma genelge ile gündeme geldi, ve iptal oldu...

hangi bilimsel altyapı bu grupta ki bireylerin ÖERM den hizmet almasını engeller...

boş boş, dedikodu ile yazmayı bırakın artık...

evet MEB e, bundan önce attığı adımlar ve mevzuat düzenlemeleri ile ilgili bir güvensizlik oluşması normal...

evet bazen, sektör tepki versin diye provokativ yorumlar yapabiliriz; ama zaman vermek, grupları tanımlamak, bunlar bilgiye dayanmalı...

yani siz; ya bu düzenlemeleri yapacak insanlardan bilgi alarak, yada bu düzenlemeleri yapacak insanlar veya gruplar ile doğrudan bağlantısı olan insanlardan haber alarak bu açıklamaları yapacaksınız...

evet, MEB in geçmiş deneyimlerimize bakarak, bazı "olumsuz adımlar" atmasını bekleyebiliriz... ama hiç bir temeli olmayan, bir kaç kişinin kafasında kurduğu şeyleri, burada bir gerçeklik olarak yazmak, NEYE HİZMET EDİYOR...

yaşasın dedikodu!
Sayfa oluşturma zamanı: 0.145 saniye
Sistem Kunena Forum