Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: 2016 Zam Oranı

2016 Zam Oranı 12 Oca 2016 14:15 #97

• tartanc
  • tartanc Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Herşey neye layıksa ona dönüşür.
  • Gönderiler: 3706
  • Teşekkür Sayısı: 2879
  • Başarı: 54
Çok haklısınız sayın gülümse. Bunun yanında bir gerçek de var.01.06.2006 dan beridir yani MEB e geçtikten sonra (yanlış hatırlıyor olabilirim.) yalnızca bir kez %10 zam yapıldı. O da %2.2 nin ardından.

Maliyetler her geçen gün artmakta. Fakat kimin umurunda bizden başka?
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

2016 Zam Oranı 14 Oca 2016 08:50 #98

• Kilikya
  • Kilikya Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 121
  • Teşekkür Sayısı: 45
  • Başarı: -2
Birlik olamamamızın sebebi açık bir şekilde kurumların arasındaki ahlaki olmayan rekabettir. Bu rekabet ahlaki bir zemine oturtulmadan birlikte hareket edemeyeceğiz haliyle ne devlete derdimizi anlatabiliriz ne de eğitim kalitemizi arttırabiliriz. Çok fazla yazmasam da bu siteyi sıklıkla ziyaret ediyor ve yazılanları okuyorum. Kurumlar arası rekabetin eğitim kalitesini arttırmakla sağlanacağını savunan arkadaşlar var ancak bu pratikte yaşananla ters düşen bir düşünce. Velilerin büyük çoğunluğu eğitim kalitesini ayırt edebilecek durumda değil ve her bir kurum diğer kurumların saldırısına sürekli olarak kendini savunmakla meşgul ki bu da eğitim kalitesini düşüren en önemli etken. Benim şahsi düşüncem bu rekabet ortamını sağlarsak onu takiben hem öğrencinin eğitim kalitesinin arttırılması konusunda hem de kendimizi devlete anlatma konusunda hem birlik sağlamamız hem de sonuç elde etmemiz açısından yol açık olacsaktır. Burada sektöre yıllarca emek vermiş arkadaşlara naçizane tavsiyem bu rekabet konusunu nasıl düzenleyebileceğimizle ilgili bir başlık açıp konuşmamızdır. Bu konuşmalardan bir sonuç elde edersek onların bize sık sık verdiği tavsiyeleri ve onların gönlünden geçen eğitim ortamını elde etmek için bir fırsatımız olacaktır.

2016 Zam Oranı 14 Oca 2016 09:22 #99

• garip
  • garip Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 992
  • Teşekkür Sayısı: 394
  • Başarı: -56
bırakın yüzde 5'mi olur, 6'mı papatya falını. ülke iç savaşın eşiğinde, her gün ölüm haberleri, göçler... bir yandan domuz gribi salgını, diğer yandan meb'in fantezileri... bir ay sonra ne olacağını hangimiz öngörebiliyoruz? damar okumanın iptalinin rövanşı olarak birkaç aya kadar meb, kaynaştırma öğrencileriyle, devlet okullarından hizmet alan özel çocukların mebbis'ten şalterlerini indirecek, yani mebbis'ten otomatikman kayıtları dondurulacak. herkes bunun önlemini alsın. gündelik politikaları bırakın, uzun vadeli planlar yapın. selametle...

2016 Zam Oranı 14 Oca 2016 11:51 #100

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
sayın hocam papatya falı diye bir ifade kullanmışsınız ama bence yanlış bir tabir.. bu yıl kurumların maliyetleri karşılaması için çift hane bir zam oranı şart , yani hesap kitabınızı iyi yaparsanız göreceksiniz ..

2016 Zam Oranı 14 Oca 2016 13:02 #101

• garip
  • garip Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 992
  • Teşekkür Sayısı: 394
  • Başarı: -56
tamam sen yüzde 9 küsur mu olur, çift haneli 10 mu olur onun hesabın yap ama yüzde 6'yı da hesaba katarak. ben 3 ay sonra özel eğitim hizmetinden yararlanan öğrencilerin yüzde 20'si özel eğitime devam etmeyecekmiş gibi hazırlığımı yapayım. selametle...

2016 Zam Oranı 14 Oca 2016 13:47 #102

• mkirilmaz
  • mkirilmaz Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Niyet hayır, akıbet hayır.
  • Gönderiler: 122
  • Teşekkür Sayısı: 88
  • Başarı: 1
FATİH SULTAN MEHMED HAN İstanbul'u fethettiğinde Bizanslılar Kilisede Meleklerin rengi mavi mi? yoksa pembe mi? diye tartışıyorlardı.

2016 Zam Oranı 14 Oca 2016 15:08 #103

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
sen hazırlık yap senin yerine dernekler birşşeyler yapmaya çalışsın yada benim gibiler mücadele versinler seçim öncesi bir milletvekili seçimden sonrada 1 milletvekili ile görüşüp sorunlarımızı anlatmaya çalıştım , hepimiz adına... yoksa bende burada oturduğum yerde kötü yada iyi seneryolar yazabilirdim.. siz neler yapıyorsunuz herkes neler yapıyor önce bunları düşünelim lütfen..
Son Düzenleme: 14 Oca 2016 15:09 yazan türkiyem.

2016 Zam Oranı 14 Oca 2016 15:19 #104

• HAMZAtaha
  • HAMZAtaha Kullanıcısının Avatarı
  • Yeni Uye
  • Gönderiler: 7
  • Başarı: 0
burada insanları tedirgin etmenin bir anlamı yok özel eğitimin daha ne olduğunu bildiğinizi sanmıyorum bireysel eğitimlere kaynaştırma eğitimlerinin eklenmesi bizim faydamıza olan bir şey öğrencilerde daha çok verim alacağız bundan sonra haftada 2 saat eğitimle çocukların seviyesinin mükemmel olacağını kimse anlatmasın bana
Sayfa oluşturma zamanı: 0.275 saniye
Sistem Kunena Forum