Sayın egemenege; belliki beni çok merak ediyorsun, neden sahte isimle yazıyormuşum diye yazmışsın ve de benim yeni kullanıcı olup olmadığımı sorguluyorsun. A be güzel insan bu siteyi veya forumu kullanan yada takip eden kayıtlı şuan itibarı ile 22842 kişi var. (İnanmıyorsan birazcık araştır...) Bunlardan kaç tanesi (tartanc, aslancan, ares94, hancan, kurum, kurs, kurs2, mutluluk, fzt vb. daha birçoğu) sen de dahil gerçek ismi ile ve kurumsal ismi ile yazıyor. Benim şimdiye kadar bazı konularda hiç cevap yazmamam bu siteyi yeni kullandığım anlamına gelmez. Bu sitede iki üyeliğim var ki bir tanesini özel nedenlerimden dolayı 2010 yılından bu tarafa kullanmıyorum (üyelik başlangıç tarihi 31 Ağustos 2007) diğeri de şuanda kullandığım gülen 100 (üyelik tarihim 14 Ekim 2010). Hakkımda daha çok bilgi almak isterseniz site yöneticisi Mehmet TAN (tabi hala onlarsa) beyle görüşürsünüz gerekli bilgileri onlardan alabilirsiniz.
Sizin üyeliğiniz veya üyelikleriniz konusunda da siz de bizleri bilgilendiriseniz seviniriz. (gördüğümüz kadarı ile sizin egemenege üyeliğiniz 20 Şubat 2011 yılında başlamış) Sahi sizin egemenege gerçek isminiz mi ? (benimkisi gerçek bilgin olsun)
Bak güzel kardeşim bu sitedeyi belli ki senden fazla takip ediyorum, ama gelgelelim her konuyu dikkate alıp sazanlık yapmıyorum. Burada her yazılana cevap yazsak fikir beyan etsek kendi işimizi yapamayız. Şimdi neden yazıyorsun diyorsan; pilot ilde çalışmamızdan dolayı arkadaşlar durum beyan etmemizi istediler bizde kendi durumumuzu yazdık, ne bir eksik ne de bir fazla (ama keşke yazmasaydım). Sizler ne yaptınız beni trollükle, bakanlığın adamı olmakla, cihaz satan firma elamanı olmakla ve de provakatörlükle suçladınız... Yetmedi ekim ayında da bunları söyleyip söyleyemeyeceğimi sorguladınız. Göreceğiz Ekim ayı gelince.