Lütfen tanıdıklarınıza ve arkadaşlarınıza forumumuzdan bahsediniz. Sizin desteklerinizle bu sayfalarda gençlerimizin geleceği ve sektörel sorunlarımız hakkında pek çok konuyu tartışacağız.
DEĞİŞİKLİĞİ SON BENDİNE GÖRE BUGÜN'DEN İTİBAREN SEANSA GİRİŞ SON VER,İMİŞTİR.SÜRE KOYMAMIŞLAR.KÖPRÜ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLEMEZ Süre koyabilirlerdi.Yaz tatili programları ona göre ayarladık.Bugün de seans girişi yaptım.2 seansı kurtaramadım.Diğerlerini değiştirdim.
bu kısmımda ne dediğinizi anlayamadım biraz açsanız?
umudumuz hep mavi
Son Düzenleme: 06 Tem 2018 12:48 yazan yetisenvural. Sebep: eksik mesaj
Acele davranmışım.psikolog için.geçici maddelerde 6 ay sonra yürürlükte denmiş.Ama foruma bakınca her madde açık net olmalıydı.05.01.2019 tarihinden itibaren geçerlidir diyerek karma karışık bir yönetmelik....o yüzden seansları silmiştim.
Merhaba arkadaşlar , yarın kurumumuza bakanlıktan müfettiş gelecek teftiş için, daha önce hiç teftiş olmadık, dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? Ayrıca haziran ayının bireyselleştirilmiş eğitim planlarını velilerin bir kısmı henüz imzalamamış ne yapmamız gerekiyor, Velilere imzalatılan evrakları kaç gün içerisinde imzalatmamız gerekiyor? Mesela Haziran ayının son günü ne zaman ?