Gerçekten eziksin arkadaşım. Üniversiteye yerleştiğimde TR geneli ilk 1000 de atandığımda TR geneli ilk 600 deydim. IQ yoksunluğuyla böyleyim. Zeki çocuk ilk başta git atan sonra konuş bence. Beceriksizliğini ve başarısızlığını Kurumlar üzerinden örtmeyi bırak. Senin gibi 89 IQ ortalama yurdum insanına cevap verdiğim için mutlu olmalısın bence. Normalde kaale bile almam haklısın der geçer giderim ama hakettiniz gerçekten. Elimin tersiyle ittiğim devlet kapısına kendinizi paralamanıza rağmen öğretmen deyimiyle kapak atamıyorsunuz. Sizinle farkım budur ortadoğu insanı. IQ kıyaslaması yaparsak eğer karşımda amazon ormanındaki primatlar kadar zekaya sahip biri çıkarsın büyük ihtimalle. Adam olsanız yazdıklarımdan kendinize birşeyler çıkarırdınız ama burada ağlayıp sızlamaktan başka halta yaradığınız yok. Teneke gibi boşsunuz ve çok ses çıkarıyorsunuz.
Laxper yazan:
Ahahahahaha
) ağzınıza aldığınız laflara bakılırsa IQ sınavına girip düşük zam olmakdan korkuyorsunuz.Sizdemi parayla öğrenci alan kurumlardansınız? Siz ve sizin gibileri eğitim sektöründe var oldugu sürece bu ülke kalkınmaz. Ülkenin tek sorunu eğitim. EĞİTİMSİZ İNSANLARIN eğitim sisteminin başında olmaları.