Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: Yeni Dönem

Yeni Dönem 26 Tem 2023 00:50 #129

• woodgate
  • woodgate Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 49
  • Teşekkür Sayısı: 24
  • Başarı: 0
Haklısın kardeşim kapatsın birlikte üç büyük marketlerde birlikte kasiyerlik yaparız. güzel temmenilerinize bu şekilde devam ediniz.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Laxper

Yeni Dönem 26 Tem 2023 01:56 #130

• Empati21
  • Empati21 Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 74
  • Teşekkür Sayısı: 32
  • Başarı: -1
Anlamadığım birşey var. Kurumları o kadar eleştiriyorsunuz fakat halen niye bu sektörde çalışıyorsunuz? Madem o kadar berbat bir sektör niye devam ediyorsunuz? Bu nasıl bir ezikliktir? Sürekli eleştir fakat bu sektörden evine ekmek götür. Nasıl bir karaktersizlik ve hainliktir? Hangi çalışanın ayağında pranga var da zorla çalıştırılıyor? Utanmadan Kurumlar 6 7 8 9 bin maaş veriyor diyip burada düpedüz yalan söylüyorsunuz. Bu nasıl aşağılık bir karakterdir? Bu para kiranıza mı yetiyor? Faturalara veya sofranıza mı yetiyor? Sihirbaz mısınız siz bu rakamlara geçiniyorsunuz? Bu sektörün olduğuna dua edin. Çalışma kapınızı fütursuzca kötülüyorsunuz fakat burada ekmek kazandığı kapıyı nefret düzeyinde eleştiren alçaklar bu sektör olmasıydı ağaç kökü mü kemirecekti? Evet beceriksizsiniz! Eleştirmekten başka birşeye yaramazsınız. Kpss ile meslektaşlarınız ile devlette ense yapmak varken en dibi ve en işe yaramazı olduğuz için bu sektördesiniz. Bu kadar eleştirip kötülemek yerine beğenmiyorsan defol git istifa et çalışma "değerli" öğretmenim. Fakat sizin gibi tembel ve işe yaramayan adamlar başka yerde bir baltaya sap olamadığı için bu sektörde kalıp çalıştığınız sektörü sırtından hançerlemeyi yeğliyorsunuz. Canı gönülden bir lira zam istemiyorum. Sırf sizin gibi aşağılık karakterler yüzünden. Ben kazanmayayım hatta batmaya razıyım sırf sizin gibi alçak karakterler aç kalıp bu sektörden defolup gitsinler diye. İşin üzücü yanı bu sektörde emekçi olan kesimin %90'ı sizin gibi aynı kafadan. Hançerler elinizde hem siktir olup gitmiyorsunuz hemde sövdüğünüz Kurumlarda çalışmaya devam ediyorsunuz. Ağlak diyorsunuz fakat burada sizler kadar zırlayan kimse yok. Cevap yazmayacağım diyorum ama bi bitmiyorsunuz. Zamanında devlette çalışan bir öğretmenden çok daha fazlasını kazanıyorken sesiniz çıkmıyordu. Şimdi vampir mi olduk? Ösym'ye sınav parası kaptırmamak için sınava dahi girmiyordunuz. Ne oldu şimdi? Kurumları kırpa kırpa bu hale getirdiler. Bir sektörde bu kadar kalleş ve alçak insan nasıl olur kardeşim? Nefret ettirdiniz sektörden. Evet millet evini arabasını satıp risk alıp giriyorlar bu işe. Bu insanlar üzerinden 15-20 insan para kazanıyor. İşin rahatı var. Kurum için koyduğum parayı bankaya yatırsam kılçıksız 200 bin her ay köşeye atardım. Ama lanet olsun böyle bir yol seçtim ve hayatımda görmediğim onlarca kişiliksiz insan ile yollarım kesişti. Kafanız ortadoğu insanının kafası. Çalışmayalım fakat rahat rahat para kazanalım. Atanan personellerim kamuya dinlenme tesisi diyor. Yatıyoruz diyorlar. Kralız diyorlar. Utanıyorum yerin dibine giriyorum. Nasıl bir kafa yapısı böyle. Oysa gittiği okulda öğrenci de var atandığı hastanede gırla hasta da var. Okula atanan öğretmen derslere girmiyor veya öğrenciyi sindirip kaçırtıyor. Hastaneye atanan fizyoterapist hastaların hepsini stajyer öğrenciye kilitleyip ense yapıyor. Busunuz işte fazlası değil? Eğitimciler olarak çok iyi olsaydınız eğer öncelikli olarak bu ülke böyle olmazdı. Bir ülkenin temelinin sağlam olması eğitimden geçiyor. Fakat sizin gibi kafalar yüzünden ülkeyi de bok götürüyor. Kafa ense yapmakta kafa tembellikte kafa çalışmamakta. Sekiz yıl kamuda çalıştım. Eksiksiz 100 memurdan en az 90 tanesi bu kafada. Bu kafayla bu ülkeden birşey çıkmasını beklemeyin, insanlara da kızmayın. Çünkü hepsi sizin gibi insanların tezgahından geçmiş. Aç kalmamak için bu mesleği yapıyorsunuz fakat mutlu değilsen yapma kardeşim. Git kafanda ne varsa onu yap. Mecbur değilsin arkadaşım. Gelip milletin emeğiyle binbir güçlükle kurduğu ve ayakta tutmaya çalıştığı Kurumlara pisliklerinizi atmayın. İftiralarınız ile karalamayın. Kötü bildiğiniz kan emici dediğiniz bu patron tayfalarıyla çalışmayın. Biri de binalar leş gibi demiş. Keşke okuduğunuz devlet okulları rehabilitasyonlar kadar temiz ve düzenli olsaydı. Çoğu pırıl pırıl. Türkiye standartlarında bir devlet okulundan bin kat daha temiz. Atanırsın birgün inşallah ama gittiğin yerde büyük ihtimalle sabun ve peçete bile bulamayacaksın. Başımı çok ağrıttınız gece gece. Beğenmiyorsanız kendinize işkence yapmayın. Allah belasını versin bu vampirlerin diyip bırakın. Gidin ne istiyorsanız onu yapın. Gitmeyecekseniz de ekmeğini kazandığınız kapıyı ve birlikte çalıştığınız insanları hançerlemeyi bırakın. Evet saygı duymuyorum öğretmenlere. Öğrencisi gelmediğinde sevinçten havalara fırlayan bu mesleğe saygı duymuyorum. Başına birşey mi geldi diye sormayan, ne kadar az öğrenci gelirse paralelinde o kadar sevinen meslek grubuna saygı duymuyorum. Bu ülke her yönüyle bu kadar kötüyken ülkenin temeli olan sizlere saygı duymuyorum. İster sövün ister küfredin ama busunuz ötesi değil...
Son Düzenleme: 26 Tem 2023 02:11 yazan Empati21.

Yeni Dönem 26 Tem 2023 06:51 #131

• Laxper
  • Laxper Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 81
  • Teşekkür Sayısı: 6
  • Başarı: -3
Ahahahahaha :)) ağzınıza aldığınız laflara bakılırsa IQ sınavına girip düşük zam olmakdan korkuyorsunuz.Sizdemi parayla öğrenci alan kurumlardansınız? Siz ve sizin gibileri eğitim sektöründe var oldugu sürece bu ülke kalkınmaz. Ülkenin tek sorunu eğitim. EĞİTİMSİZ İNSANLARIN eğitim sisteminin başında olmaları.

Yeni Dönem 26 Tem 2023 09:52 #132

• PIRAGA
  • PIRAGA Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 51
  • Teşekkür Sayısı: 23
Teşekkürler Empati 21 ... Bu kadar derdin arasında birde bu kifayetsizler ile uğraşmaktan bıktık. Cümle içinde kullanacağı yüklemi bile başkasından ödünç isteyecek kadar beceri ve cesaret yoksunu bir kitle. ( Tüm meslektaşlarımı kastedmiyorum ) Ben bu işe yıllarımı ve hayatımı verdim.İsteyen çalışır isteyen çalışmaz olur ya beğenmeyen varsa aha kapı orada.. Bize ödenen ücretler ve bunların doğurduğu şartlar da meydanda. Daha önceleri iki öğretmen maaşı kadar ücret alırken neden tıkları yoktuuuu...Şimdi işler herkes için terse girince vır vır da vırrr... Ha bir de geçen yıl bu sektör %35 büyüdü diyecek kadar aleni yalan söylüyorlar. Tıpkı 6000 maaş alıyoruz der gibi . Hep tezvirat hep yalan..Hangi ilde kaç kurum yeni açılmış... Veya hangi kurum 6000 TL maaş veriyor da kim alıyorrr... Ahlaksızsnız , yalancısınız , TEMBELSİNİZ... Tek hayaliniz KPSS ile devlete kapak atmak ve sote yapmak..... Hiç bir öğrenci ve veli bu öğretmenleri hak etmiyor...
Tüm mesai arkadaşlarıma selam ve saygılar..
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: smsnn

Yeni Dönem 26 Tem 2023 10:15 #133

• Empati21
  • Empati21 Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 74
  • Teşekkür Sayısı: 32
  • Başarı: -1
Gerçekten eziksin arkadaşım. Üniversiteye yerleştiğimde TR geneli ilk 1000 de atandığımda TR geneli ilk 600 deydim. IQ yoksunluğuyla böyleyim. Zeki çocuk ilk başta git atan sonra konuş bence. Beceriksizliğini ve başarısızlığını Kurumlar üzerinden örtmeyi bırak. Senin gibi 89 IQ ortalama yurdum insanına cevap verdiğim için mutlu olmalısın bence. Normalde kaale bile almam haklısın der geçer giderim ama hakettiniz gerçekten. Elimin tersiyle ittiğim devlet kapısına kendinizi paralamanıza rağmen öğretmen deyimiyle kapak atamıyorsunuz. Sizinle farkım budur ortadoğu insanı. IQ kıyaslaması yaparsak eğer karşımda amazon ormanındaki primatlar kadar zekaya sahip biri çıkarsın büyük ihtimalle. Adam olsanız yazdıklarımdan kendinize birşeyler çıkarırdınız ama burada ağlayıp sızlamaktan başka halta yaradığınız yok. Teneke gibi boşsunuz ve çok ses çıkarıyorsunuz.Laxper yazan:
Ahahahahaha :)) ağzınıza aldığınız laflara bakılırsa IQ sınavına girip düşük zam olmakdan korkuyorsunuz.Sizdemi parayla öğrenci alan kurumlardansınız? Siz ve sizin gibileri eğitim sektöründe var oldugu sürece bu ülke kalkınmaz. Ülkenin tek sorunu eğitim. EĞİTİMSİZ İNSANLARIN eğitim sisteminin başında olmaları.
Son Düzenleme: 26 Tem 2023 10:22 yazan Empati21.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: smsnn, Laxper

Yeni Dönem 26 Tem 2023 13:47 #134

• osmhlt
  • osmhlt Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 90
  • Teşekkür Sayısı: 29
Ülkede bir beka sorunu var... Memurlar ... Yata yata maaş alan memurlar diğer çalışan emekçilerin psikolojisini bozuyor. Adam sabahtan akşama kadar essek gibi çalışıp asgari ücret alırken , devletin memuru iki yalakalık yapıp maaşını her ay tıkır tıkır alıyor. Bir de en önemlisi normal şartlarda hiç bir kurumda çalışamayacak insanlar memur oluyorlar. Bu ülkenin en büyük sıkıntısı bu boş beleş memurluğun varlığıdır. Herkes memurlar gibi yatıp memurlar kadar maaş almak istiyor. Devlet devlet olsa da şu memurlarına iş yaptirabilse. Normal olan oturduğun yerden maaş almak değil , normal olan çalışıp emek verip parayı hak etmektir. Lanet bir ülkede yaşıyoruz Allah hepinize sabır versin
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: dönmez

Yeni Dönem 26 Tem 2023 17:38 #135

• esinti
  • esinti Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 485
  • Teşekkür Sayısı: 113
  • Başarı: -33
Öyle bir sektör ki
Ne çalışanlar memnun
Ne de Eğitim alan bireylerin Aileleri
Çünkü bir kac kurum haric ortada eğitim yok
Gerçekten kuralına göre iş yapan kurum sahipleri de eh işte ortada
Kuralları çiğneyen hak yemeyi adalet haline getiren kurum sahipleri memnun
5-6-7 Biraz artmış 8-9-10-11 olmuş sertifikanın önü alınmadıkça damar okuma gelmedikçe iyiler gün yüzü görmez
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Laxper

Yeni Dönem 26 Tem 2023 23:00 #136

• Laxper
  • Laxper Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 81
  • Teşekkür Sayısı: 6
  • Başarı: -3
Hahahahahahaha ???????????? Ben bu ülkeden ve bu sektörden(kötü yoldan) kurtulalı 2 ay oldu. Hiçbir sektör bu kadar bataklık kan emici değil. Sokakda milletin selam vermedği adamlar baba parasıyla kurum açıp hasta satın alıp ayda 300-500 lira verip sahte fatura kesip ben müdürüm ben patronum diye geziniyorsunuz. Şubat 15 gibi türkiyeye geleceğim istediğin yerde istediğin IQ testini yapabiliriz türkiye 600. Olan arkadaş :)
Sayfa oluşturma zamanı: 0.325 saniye
Sistem Kunena Forum