Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: Yeni Dönem

Yeni Dönem 25 Tem 2023 14:30 #121

• ozndnc87
  • ozndnc87 Kullanıcısının Avatarı
  • Yeni Uye
  • Gönderiler: 14
  • Teşekkür Sayısı: 1
  • Başarı: 0
Bu gereksizde Esintide her sene aynı. Farkında mısın bir sen bir taraflarını paralıyorsun. Bu işte bir yanlış varsa oda sensin güzel kardeşim. Bu derece ateş püskürmenin altındaki psikolojik yaşanmışlığı inan çok merak ediyorum ve buna rağmen neden hala bu sektördesin oda ayrı bir merak konum..
Son Düzenleme: 25 Tem 2023 14:31 yazan ozndnc87.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Yeni Dönem 25 Tem 2023 15:22 #122

• smsnn
  • smsnn Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 93
  • Teşekkür Sayısı: 17
  • Başarı: -2
Reaksiyon yazan:
Ah be ağlak kardeşim. Zenginin malı züürdün çenesi.. Madem bu kadar derdin var, yaralısın neden bi kurum açıp kendin çalıştırmıyorsun ?
Hadi diyelim yapacak maddi gücün yok !
Neden bu ( Sana göre ) Zulüm Altında çalışmaya devam etmek yerine devlete atanmıyorsun ?
Kusura bakma ama gerçekleri yazmak zorundayım;
Zamanla senin gibi ortaya çıkan Silik, Hayattan bir beklentisi olmayan, sadece iş yerinde değil ( senin sorunun bence ailenden geliyor ) şu yaşına gelene kadar girdiği veya bulunduğu hiç bir ortamda değer görmeyen, başkalarının başarılarına veya emeklerine - çabalarına çamur atmaktan başka bir işe yaramayan, kendini belki de bu şekilde teselli etmeye çalışan aciz bir insansın ( benim gözümde gerçekten böylesin )
Kimse seni o şartlarda çalışmaya zorlamadı
Kimse seni o maaşla çalışmaya zorlamadı
Kimse sana bu sektörü zorla dayatmadı
D.N : Yazdıklarının bir kısmını okudum. Gerçekten başka insanlar adına utanılma sebebisin

Ağzına sağlık hocam yine sen adam yerine koyup cevap yazmışsın ben üşenmiştim yazmaya
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: türkiyem

Yeni Dönem 25 Tem 2023 18:28 #123

• esinti
  • esinti Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 485
  • Teşekkür Sayısı: 113
  • Başarı: -33
Bak burada en sert tartışmayı Tartanc ile yapmışlığım olmuştur kendisi adam gibi adamdır bu sektörü nasıl geliştirir diyen ender kişlerdendir
Ağlak diyince üzerine alınan hemen yeni link adı alıp bana yazan olmuş hiç bu sektörde çok şükür iyi kazanıyoruz diyen var mı
Tartanc Bey ve brkac kişi üzerine alınmasın
Yok
Terk kafa yordukları icmal kurs
Ağlaksınız
Bu sektörde eğitim adına birsey kaldım 0
Kendi kendinize bitirdiniz çok yakında herkes 0 göreceğiz Ogün şeride inşallah iyiler ayakta kalır
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: rassmuss, fahrettin75, Laxper

Yeni Dönem 25 Tem 2023 18:53 #124

• Reaksiyon
  • Reaksiyon Kullanıcısının Avatarı
  • Yeni Uye
  • Gönderiler: 2
  • Teşekkür Sayısı: 4
esinti yazan:
Bak burada en sert tartışmayı Tartanc ile yapmışlığım olmuştur kendisi adam gibi adamdır bu sektörü nasıl geliştirir diyen ender kişlerdendir
Ağlak diyince üzerine alınan hemen yeni link adı alıp bana yazan olmuş hiç bu sektörde çok şükür iyi kazanıyoruz diyen var mı
Tartanc Bey ve brkac kişi üzerine alınmasın
Yok
Terk kafa yordukları icmal kurs
Ağlaksınız
Bu sektörde eğitim adına birsey kaldım 0
Kendi kendinize bitirdiniz çok yakında herkes 0 göreceğiz Ogün şeride inşallah iyiler ayakta kalır

Sana Kendini adına cevap vermek için yeni üyelikler alacak kadar değerli hissettirdiysem özür dilerim bu gerçekten benim hatam olmuş. ( Çünkü asla değecek bir insan değilsin )
İnsanların kafa yordukları şeylere neden bu kadar takılıyorsun ?
Sanane isteyen İcmal' e kafa yorar
Sanane isteyen KURS' a kafa yorar
Sanane ki insanların düşüncelerine yorum yapabilme yetkisini kendinde nereden nasıl buluyorsun ?
Bence senin bu sektörle ilgili gelecekte olması gereken tek bağın
Herhangi bir Rehabilitasyon merkezinden Eğitim alman olacaktır. ( Ağır mental problemlerin olduğuna eminim )

Yeni Dönem 25 Tem 2023 21:28 #125

• ufzt
  • ufzt Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 45
  • Teşekkür Sayısı: 5
Ayın son günlerinede yaklaşıyoruz hiç bir söylem yok ses seda yok Allah yardımcımız olsun

Yeni Dönem 25 Tem 2023 22:21 #126

• esinti
  • esinti Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 485
  • Teşekkür Sayısı: 113
  • Başarı: -33
Ters dönerse kervan eşekler Baş olur
Vicdanlar kurur kalpler baş olur
Ayaklar baş olur Baslar ayak olur

Yeni Dönem 25 Tem 2023 22:45 #127

• woodgate
  • woodgate Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 49
  • Teşekkür Sayısı: 24
Esinti, sana yazıp yazıp siliyorum defalarca kez her seferinde bir eğitimci olduğunu hatırlıyor ve seni kırmamak için yazdıklarımı silmeyi tercih ediyorum.. Kurum sahibiyim ve çok da çalışkan birisiyim, seni koşulsuz kabul etmek en güzeli. Umarım seni üzen ve kızdıran bu sistem birlik olduğumuzda hepimizi mutlu eder.

Yeni Dönem 25 Tem 2023 23:53 #128

• Laxper
  • Laxper Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 81
  • Teşekkür Sayısı: 6
  • Başarı: -3
Devletimiz özel eğitim ve rehabilitasyonları kökden kapatmalı. Sektörde %3-5 eğitimle uğraşıyor diğerleri para peşinde binalar servisler leş. Devlet bir dönem fiizk tedavi tıp merkezlerini nasıl kapattıysa bu sektörüde kapatmalı. Sivil hayatta selam vermeyeceğin adamlar eğitimci olup kurum sahibi olmuş. Parayla hasta satın alıyor. Sorsan ben eğitimciyim adam kendini eğitememiş gelmiş kurum açmış öğrenci satın almış. Bence kurum sahipleri ve müdürler 6 ayda bir IQ testine tabi tutulup IQ seviyesine göre zam yapmalı :)
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: rassmuss
Sayfa oluşturma zamanı: 0.341 saniye
Sistem Kunena Forum