Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: Sosyal Medya

Sosyal Medya 03 Şub 2020 21:58 #249

• scayking
  • scayking Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 273
  • Teşekkür Sayısı: 234
  • Başarı: 3
Linki ekleyemedim. Abbas Güçlü tiwit atmış.
Son Düzenleme: 03 Şub 2020 22:12 yazan scayking.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Sosyal Medya 04 Şub 2020 16:41 #250

• tartanc
  • tartanc Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Herşey neye layıksa ona dönüşür.
  • Gönderiler: 3706
  • Teşekkür Sayısı: 2879
  • Başarı: 54
Zam oranı ne olursa olsun,sosyal medyayı ihmal etmeyiniz olur mu?

Hakkımızda çok ithamlarda,hakaretlerde bulunan kişiler var. Başta gazeteciler olmak üzere siyasileri de yanlış yönlendirdikleri oluyor.

lütfen.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: AliGalipDursen, Feroglu

Sosyal Medya 05 Şub 2020 08:04 #251

• tartanc
  • Platin Uye
Bu oranın çıkması için sahada çalışan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok çalıştılar.

İlk defa, bu kadar yüksek oranda zam aldık.

Bunda sosyal medyadan yapılan çalışmaların etkisinin olduğu inancım tam.

Sosyal medyanın etki alanı çok geniş. Bu alanda önce çok az kişi iken sonradan katılan arkadaşlarla çok önemli ve güzel işlere, katkıda bulunduğumuza inanıyorum.

Bu yüzden bugün saat. 21.00 de Twitter da teşekkür mesajları atalım.

#RehabilitasyonaSahipÇık etiketi altında, Sektörümüze sahip çıkıldığı için teşekkür edelim.

Lütfen katılın.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: ptmehmet, selim80, AliGalipDursen ve bu kullanıcının diğerlerinden 2 teşekkürü var

Sosyal Medya 05 Şub 2020 11:58 #252

• tartanc
  • Platin Uye
Bu konu önemli olduğundan paylaşmam gerekiyor.

Zam açıklanmadan önce. beni arayan bazı arkadaşlar şunu söylediler. '' Sayın Bakanlarımız, atılan twetlere çok kızmışlar.O yüzden zam oranı % 6 imiş.'' diye söylendi.

Bunun kaynağını biliyorum. Kendilerine paye almaya çalışan bazı kişiler söz konusu.Üstelik kendileri twet etkinliklerinden de uzak durdular.

Bu demelerini araştırdım. Bunun sadece bazı kişilerden çıkan dedikodu olduğunu öğrendim.

İlginç bir tezgah oluşturma çabası söz konusu.Bu forumda da bazı kişiler federasyon yetkililerinden aldıkları duyumu paylaşmıştı.% 5 %6.
Günah keçisi de hazır.
Morallerinizi hep yüksek tutmaya çalıştık.

İlk defa bu kadar yüksek zam aldık. Bunda twetlerimizin etkisi çok oldu. Saygıyı hiç elden bırakmadan,durumumuzu izah ettik.

Bu durumda bütün övgüyü biz mi almalıyız? Elbette hayır. Sahada çok çalışan,dürüst çalışan,emek veren çok arkadaşımızın çabasını inkar mı edeceğiz?

Gerek form sayfalarında gerek çeşitli gruplarda % 5 %6 yı dillendirenlere karşı,en az %15 dedik. Yalan mı?

Şimdi birileri paye peşinde.Alın sizin olsun bütün payeler. Umrumda bile değil. Hiç bir zaman beklentim olmadı.

Bazı ilginç yaklaşımlara ve tezgahlara aslında çomak soktuk.

Bütün payeler sizin olsun. Biz gerçeklerden yanayız.

''Her yalanla gerçeklere borçlanırız.Gerçekler eninde sonunda yalanlardan tahsilatını yapar.''

Bu arada ,sosyal medya gerçeğini kabullendirmek için çok çaba harcadım.Çok tartıştım.Bu işe giriştiğimizde bir elin parmakları kadardık.Sonradan katılımlar oldu.

Başarılı olmadık mı?
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: selim80, obay35, AliGalipDursen ve bu kullanıcının diğerlerinden 4 teşekkürü var

Sosyal Medya 05 Şub 2020 12:13 #253

• cemkilinc
  • cemkilinc Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 1059
  • Teşekkür Sayısı: 344
  • Başarı: -1
Zam açıklanana kadar inanılmaz bir çalışma yürütüldü art niyetli kişilerce. Anlamak mümkün değil.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc, türkiyem

Sosyal Medya 05 Şub 2020 12:34 #254

• tartanc
  • Platin Uye
Hocam, onun yanında günah keçisini dahi hazırlamışlar.
Bu nasıl bir anlayıştır?
Bu nasıl bir sektörel birliktelikdir?
Bu nasıl bir plandır? Neyin planıdır?

Sosyal Medya 05 Şub 2020 12:37 #255

• fahrettin75
  • fahrettin75 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 556
  • Teşekkür Sayısı: 164
  • Başarı: -55
tartanc yazan:
Bu konu önemli olduğundan paylaşmam gerekiyor.

Zam açıklanmadan önce. beni arayan bazı arkadaşlar şunu söylediler. '' Sayın Bakanlarımız, atılan twetlere çok kızmışlar.O yüzden zam oranı % 6 imiş.'' diye söylendi.

Bunun kaynağını biliyorum. Kendilerine paye almaya çalışan bazı kişiler söz konusu.Üstelik kendileri twet etkinliklerinden de uzak durdular.

Bu demelerini araştırdım. Bunun sadece bazı kişilerden çıkan dedikodu olduğunu öğrendim.

İlginç bir tezgah oluşturma çabası söz konusu.Bu forumda da bazı kişiler federasyon yetkililerinden aldıkları duyumu paylaşmıştı.% 5 %6.
Günah keçisi de hazır.
Morallerinizi hep yüksek tutmaya çalıştık.

İlk defa bu kadar yüksek zam aldık. Bunda twetlerimizin etkisi çok oldu. Saygıyı hiç elden bırakmadan,durumumuzu izah ettik.

Bu durumda bütün övgüyü biz mi almalıyız? Elbette hayır. Sahada çok çalışan,dürüst çalışan,emek veren çok arkadaşımızın çabasını inkar mı edeceğiz?

Gerek form sayfalarında gerek çeşitli gruplarda % 5 %6 yı dillendirenlere karşı,en az %15 dedik. Yalan mı?

Şimdi birileri paye peşinde.Alın sizin olsun bütün payeler. Umrumda bile değil. Hiç bir zaman beklentim olmadı.

Bazı ilginç yaklaşımlara ve tezgahlara aslında çomak soktuk.

Bütün payeler sizin olsun. Biz gerçeklerden yanayız.

''Her yalanla gerçeklere borçlanırız.Gerçekler eninde sonunda yalanlardan tahsilatını yapar.''

Bu arada ,sosyal medya gerçeğini kabullendirmek için çok çaba harcadım.Çok tartıştım.Bu işe giriştiğimizde bir elin parmakları kadardık.Sonradan katılımlar oldu.

Başarılı olmadık mı?

Sayın tartanç, zam olacak ancak %10-15 arası için dernekler çabalıyorken devletin %25 yapması garip, rahatsız edici bir durum.
Ha, hak etmiyor muyuz? %35 hak olanı, elbet sorun yok, Ancak;
Size de bu, fırtına öncesi güneşli günler gibi gelmiyor mu? %6-8 ortalamasıyla kaç senedir sürünürken, %15 e razıyız durumunda, %25 neredeyse iyi dediğimiz beklentinin 2 katı!

Bunun ardında öğretmen taban ücret uygulaması olduğunu düşünüyorum. Açıkçası 15 üzeri kısmından, misliyle çıkarılacağını düşünerek rahatsızım!
Su akar yolunu bulur..

Sosyal Medya 05 Şub 2020 12:53 #256

• tartanc
  • Platin Uye
Sayın hocam,
Bir ara 3200 liralık taban ücret demişlerdi. Kendi adıma sorun yok.

Onlıne yüz tanıma gelecek. Bence o sorun olacak birilerine.

Kim bilir tasarruf kalemi belki de odur!

Bu arada sayın Ali Galip hocamın öğretmen maaşları konusunda açıklaması vardı. Gerekli düzenlemeler yapılsın. Her öğretmene net 4144 lira maaş verebiliriz.
Son Düzenleme: 05 Şub 2020 12:55 yazan tartanc.
Sayfa oluşturma zamanı: 0.343 saniye
Sistem Kunena Forum