black25 yazan:
Ftr hekimi uygulamaları ülkemizde bu şekilde olup dünyanın birçok yerinde fizyoterapistler serbestçe mesleklerini icra edebilir ve diğer hekimlerle de çalışabilir
Doğru... buna bir itirazım yok. Devletin itirazı var.
black25 yazan:
ülkemizde uygulama böyle diye (Kuran ayeti değil ki doğru olsun) özel eğitim merkezlerinde fizyoterapi yapamayacak mıyız.
Elbette yapacaksınız. Aksi bir şey mi söyledim? Tam tersine, siz özel eğitim merkezlerinde fizyoterapi yapabilesiniz diye dava açtık biz.
bizim yüzümüzden davalık olmuşsunuz kapatın bedensel engel bölümünü kurtulun
Sizin yüzünüzden davalık olmadık. Fizyoterapistlere açılan davaya karşı dava açtık. Bugün özel eğitim merkezlerinde fizyoterapistlerin çalışabilmesinin nedeni bu davalar.
black25 yazan:
olaya çok vakıf olamadığınız bir konu
yıllardır bedensel engelli bireylerle çalışan biri olarak yorumlarınız kabul edilemez,
Kusura bakmayın ama ben tıp doktoruyum. 25 yıldır da özel eğitim merkezi sahibiyim. Sektörde pek çok fizyoterapist kurum sahibi arkadaşım var.
2 konuyu birbirine karıştırmayın. Ben ona fizyoterapi yapabilirsin, buna yapamazsın, orada yaparsın, burada yapamazsın demiyorum. 70 yaşındaki adamın 8 yaşındaki bir çocuğun eğitim aldığı kurumda fizik tedavi almasının etik olmadığını söylüyorum.
Şimdi eğitimin, öğrenmenin de yaşı yoktur diyoruz. O zaman neden diğer tüm programlarda yaş sınırı var?