Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: BKDS ile ilgili;

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 23:22 #153

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
sayın barışltd yazmış; "tehlike" olduğu gibi devam ediyor... sadece birkaç "doğrumuz" kabül edildi...

bugün bir arkadaşımız sormuş; "hangi derneğe üye olsam" diye... ol sevgili kardeşim, hangisine olursa olsun ol, ama "birlikte" ol... bazen sitede çevrim içi görünenler ile online üye sayısındaki yaklaşık 300 katlık farkı görünce; hem seviniyorum, hem üzülüyorum...

takip edildiği için seviniyorum, ama lütfen çıkın fikirlerinizi söyleyin...

çünkü gerçek tartışmlara katılım önemli, aynı; ne olursa olsun bir derneğe, bir gruba vb. ne katılımın önemli olduğu gibi...

inanın dernek farketmez; lütfen burun kıvırmayın; tahmin etmediğinizden daha faydalı... bazen kızsakta :)
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 23:33 #154

• barisltd
  • barisltd Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Cats bite!
  • Gönderiler: 2509
  • Teşekkür Sayısı: 2514
  • Başarı: 10
Yalnız konu açılmışken; üyesi olmadığım bir derneği eleştirmek haddim değil ancak;

Geçen şu kısa süreçte çaba gösteren, hem de inanılmaz bir çaba gösteren, başta Faruk başkan olmak üzere ÖZERKDER yönetimini, üyelerini, muhtelif velileri, kurum sahiplerini, milletvekillerini falan gördük... ama diğer derneğimiz hiç ortalıkta yoktu. Acaba durumu mu kabullendiler, yoksa damar tanıma gelsin mi istiyorlar ben anlamadım.
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc, egemenege

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 23:54 #155

• cihansahin
  • cihansahin Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 72
  • Teşekkür Sayısı: 10
  • Başarı: 0
Biyometrik tanıma( el yüz parmak) veya kamera ile deyip bizi yine bakanlığımızın sıcak kollarına bıraktılarsa bu ancak süre kazandık demektir.. belki danıştay bu sureçte bize yardımcı olur..
Her kazanım değerli... emeği geçen herkese teşekürler
Son Düzenleme: 24 Kas 2016 23:54 yazan cihansahin.

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 23:59 #156

• barisltd
  • Platin Uye
  • Cats bite!
Engelli bireylerin özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerine veya birimlerine kayıt ve kabul işlemleri ile engelli birey ve eğitim personelinin ders devam takibi, 1/9/2017 tarihinden itibaren biyometrik kimlik doğrulama sistemi veya kameralı görüntüleme sistemi ile yapılır. Bu yöntemlerle ders devam takibi mümkün olmayan engelli bireylerin ders devam takibi ile kimlik doğrulama sistemi veya kameralı görüntüleme sistemine ilişkin diğer usul ve esaslar yönetmelikle belirlenir.

Kabul edilen önerge metni budur.
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.
Son Düzenleme: 25 Kas 2016 00:01 yazan barisltd.

BKDS ile ilgili; 25 Kas 2016 00:00 #157

• egemenege
  • Platin Uye
bence en önemli olan şey "kişisel sorumluluktur"...

bizim sektörümüzün büyük bir çoğunluğu, henüz bu "sorumluluğu" alamamıştır...

bu "sorumluluğu" hatırlatmak, hepimizin görevidir... çünkü aynı gemideyiz. ve hem kendimizde hemde çevremizde değişmesi gerektiğine inandığım çok şey var...

bu süreçte emeği geçen tüm "gizli kahramanlara" teşekkür ederim...

BKDS ile ilgili; 25 Kas 2016 00:08 #158

• egemenege
  • Platin Uye
kabül edilen önerge metnini burada açıklamak imkansız; çünkü "resmi gazetede" yayınlanmadı...

net olarak açıklayabileğim şey; süre "verilen tarihtan" 6 ay sonrasıdır...

ikincisi; bence henüz çözülemiş olmak ile birlikte; bizi sadece "pilot il uygulamalarındaki" "teknolojiye" mahkum etmemesidir... bakalım ne olacak...

BKDS ile ilgili; 25 Kas 2016 00:12 #159

• barisltd
  • Platin Uye
  • Cats bite!
egemenege yazan:
kabül edilen önerge metnini burada açıklamak imkansız; çünkü "resmi gazetede" yayınlanmadı...

Bu metni, altında vekillerin imzası olan önerge metninin fotoğrafından yazdım. :) Önerge vekillerin elinde zaten var. Yoksa nasıl oylayacaklar.

Kesinleşmesi resmi gazetede yayınlanmasından sonra olur. Onun için de önce tüm maddelerin görüşülüp kabul edilmesi, ardından tümünün oylanması, ardından C.Başkanına gönderilip onaylanması gerekir. Ama önergede kabul edilen yukarıda yazdığım metin.

BKDS ile ilgili; 25 Kas 2016 00:20 #160

• egemenege
  • Platin Uye
son olarak yazayım ve çıkayım :) ; yaptığım gözlemlerden biri, tüm siyasi partilerin üzerine anlaştığı bir önerge var ortada... daha önce yazdım, yeterli mi? kesinlikle değil...

anayasa mahkemesi süreci mutlaka açılacaktır... çünkü bu yapılan "engelli onuruna" saldırıdır..

ama; bildiğimiz diğer şey "hukuki süreçlerin", haddinden fazla uzamasıdır..

bu uzun süreci ve "engellirin haklarını" vermemek üzerine kurula bu yasa ve sonrasında oluşturulacak yönetmeliğe karşı, önerilerimizi sunacağız... gerçeklikten uzak herşey ile de mücadele etmemiz gerekir...
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: DUM
Sayfa oluşturma zamanı: 0.152 saniye
Sistem Kunena Forum