Lütfen tanıdıklarınıza ve arkadaşlarınıza forumumuzdan bahsediniz. Sizin desteklerinizle bu sayfalarda gençlerimizin geleceği ve sektörel sorunlarımız hakkında pek çok konuyu tartışacağız.
derneğin öncelikle okul saatleriyle ilgili vaadini yerine getirmesi gerekiyordu. kamera sistemi geldi ama onun dışında reklamı yapılan, vaat edilen hiç bir şey gerçekleşmedi. okul saati sorunu çözülmediği sürece en ala kurum bile sorun yaşar diye düşünüyorum. bizim ilçemizde tüm okullar 3 te kapanıyor. dernek çalışanları kendi çıkarlarından ziyade üyeleri için çalışmalı bence. şu an 1 kamera mı 2 kamera mı diye tartışmaktan ziyade ivedilikle okul çocukları sorunu çözülmelidir.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc, hamit, mehmetxy42 ve bu kullanıcının diğerlerinden 1 teşekkürü var
Öncelerden BKDS nin adı bizim sayemizde gündeme dahi alınmıyor diye övünenlerden.
Şimdi bu kamera sisteminin sektör tarafından beklendiği anlatılmış. Bu sistemi kimse beklemiyordu ki! Dernekler de çıkınca öğrendi. Nasıl bunu sektör bekliyormuş?
Bu sistem kaliteli eğitimin güvencesiymiş falan da filan. Nasıl yani? Çocuk giriş de kameradan görülecek hepsi o kadar. Sınıf da ne yapılıyor ? Nasıl bir eğitim veriliyor? belli olmazken. Sadece kameradan çocuğun yüzünün görünmesi nasıl kaliteli eğitimin önünü açıyor? Anlayamadım.
Daha anlayamadığım çok şey var.
Kamera = Kaliteli eğitim. Olay bitti dağılabilirsiniz.