FORUM HAKKINDA ÖNEMLİ NOKTALAR
Lütfen Dikkat Edelim
* Yeni konu (başlık) açarken, kategorimizi doğru seçelim ki ihtiyacı olan diğer kayıtlı- kayıtsız kullanıcılarımız konuları bulmakta zorluk çekmesin.


* Lütfen Caps Lock açıkken yani büyük harflerle gönderi atmayalım.


*Ekleyeceğiniz dosyalarınızın, bilgisayarınız tarafından virüs taramasını sorunsuz geçtiğine emin olun. Eğer emin değilseniz ekli dosyanızı 3. parti linklerle ekleyebilirsiniz.


*Tüm dünyanın kullandığı en güvenli resim yükleme araçlarını kullanarak, dosyalarınızı tamamen ücretsiz yükleyip link kullanarak yayınlayabileceğiniz siteler:
http://thumb.it/
http://imageshack.us/
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: E-REHABİLİTASYON SİS.KURULMASI

E-REHABİLİTASYON SİS.KURULMASI 09 Ağu 2024 08:32 #1

  • anaeli
  • anaeli Kullanıcısının Avatarı
  • Offline
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 203
  • Teşekkür Sayısı: 70
  • Başarı: -1
E-REHABİLİTASYON SİSTEMİNİN KURULMASI TALEBİ

Millî Eğitim Bakanlığınca 2024-2025 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıfa başlayacak öğrencilerin okul kayıtları, adrese dayalı olarak yapıldı.
Millî Eğitim Bakanlığınca özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyon merkezlerine kayıtları, adrese dayalı olarak yapılmasını neden yapmıyor? NEDEN?! Niye bir çözüm üretmiyor bu konuda? Dernekler,fedarasyonlar,konfedarsyonların başkanları ne diyorlar. istiyorlar mı?istemiyorlar mı?

Bu sistemin kurulmasının faydalarından şimdilik sadece bir konusunu ele alsak:üçretsiz öğrencilerimizi kuruma taşırken katlandığımız,mazot,araçların parça tamir giderleri için ,ithalattan kaynaklı yurdışına ödediğimiz dolarlar'danda azalma olacaktır.

Özetle:Rehabilitaryon merkezleri Türkiye Genelimizde oldukça yaygın ve sayısal olarakta yeterli adette olduğundan E-REH sistemin kurulması elzem olup bir an önce kurulmasını.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Sayfa oluşturma zamanı: 0.170 saniye
Sistem Kunena Forum