* Yeni konu (başlık) açarken, kategorimizi doğru seçelim ki ihtiyacı olan diğer kayıtlı- kayıtsız kullanıcılarımız konuları bulmakta zorluk çekmesin.
* Lütfen Caps Lock açıkken yani büyük harflerle gönderi atmayalım.
*Ekleyeceğiniz dosyalarınızın, bilgisayarınız tarafından virüs taramasını sorunsuz geçtiğine emin olun. Eğer emin değilseniz ekli dosyanızı 3. parti linklerle ekleyebilirsiniz.
*Tüm dünyanın kullandığı en güvenli resim yükleme araçlarını kullanarak, dosyalarınızı tamamen ücretsiz yükleyip link kullanarak yayınlayabileceğiniz siteler:
http://thumb.it/
http://imageshack.us/
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.
BAŞLIK: rehber öğretmen veya psikolog
rehber öğretmen veya psikolog
07 Eyl 2019 09:31 #1
fıraztk
Offline
Yeni Uye
Gönderiler: 10
Teşekkür Sayısı: 3
Başarı: 0
*6.madde de yer alan
....isteğe bağlı olarak uzman öğretici kadrosunda görevlendirilen rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü/anabilim dalı veya psikoloji bölümü mezunları ve özel öğretim personeline yönelik Bakanlıkça açılan rehberlik kursu sertifikasına sahip olanlara haftada 40 saate kadar destek eğitim görevi verilebilir.”
ibaresinde ,rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü/anabilim dalı veya psikoloji bölümü mezunları ve özel öğretim personeline yönelik Bakanlıkça açılan rehberlik kursu sertifikasına sahip olanlar sadece eskisi gibi modüllere mi? girebilir yoksa tüm modülleri alabilir mi?
bu konu hakkında ayrıntı gündeme gelmedi.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
rehber öğretmen veya psikolog
07 Eyl 2019 10:34 #2
waramiral
Offline
Platin Uye
Gönderiler: 522
Teşekkür Sayısı: 298
Başarı: -9
Normalde sadece kendi modullerine girerler. Fakat uzman öğretici ibaresi ile birlikte tüm modullere girebilir mantığı ortaya çıkıyor. Ayrıca evde eğitim detayları neler? Ram mi tekrar rapor verecek yoksa ağır engelli ibaresi olanlar direk başlayabilir mi evde egitime belli değil? İş planı kalktı deniliyor fakat herhangi bir madde de açıkça belirtilmiyor. Bu gibi soruların cevabını sanırım MEBBİS kendini guncelledigi zamandan sonra alabilecrgiz. O da haftaya belli olur gibime geliyor
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: pinaru
rehber öğretmen veya psikolog
07 Eyl 2019 11:06 #3
nursen
Offline
Yeni Uye
Gönderiler: 12
Başarı: 0
çocuk gelişimciler uzman öğretici olarak atamaları yapılır fakat 2 saat zorunlu dersi alan öğretmenleri aldıktan sonra 6 saate imza atabilirler. Aynı şekilde odyologların ataması uzman öğretici olarak yapılır fakat sadece işitmenin dil,işitme ve sosyal iletişim ile dil konuşmanın gelişimsel dil modüllerine imza atabilir. dolayısyla psikolglar da uzman öğretici olarak atanarak toplumsal yaşam ile sosyal hayat modüllerine imza atabilir.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
rehber öğretmen veya psikolog
07 Eyl 2019 12:54 #4
umut2121
Offline
Tecrubeli Uye
Gönderiler: 104
Teşekkür Sayısı: 7
Başarı: 0
peki ne zaman uygulayabilecez
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
rehber öğretmen veya psikolog
07 Eyl 2019 14:14 #5
ismail78
Offline
Tecrubeli Uye
Gönderiler: 84
Teşekkür Sayısı: 30
Başarı: -1
ookgm.meb....rsonel.pdf
yukarıdaki yazının sonundaki tablonun sonunda pdr, psikoloğun yada sosyoloğun girebileceği modüller belirtilmiş. Farklı birşey beklememek lazım.