* Yeni konu (başlık) açarken, kategorimizi doğru seçelim ki ihtiyacı olan diğer kayıtlı- kayıtsız kullanıcılarımız konuları bulmakta zorluk çekmesin.
* Lütfen Caps Lock açıkken yani büyük harflerle gönderi atmayalım.
*Ekleyeceğiniz dosyalarınızın, bilgisayarınız tarafından virüs taramasını sorunsuz geçtiğine emin olun. Eğer emin değilseniz ekli dosyanızı 3. parti linklerle ekleyebilirsiniz.
*Tüm dünyanın kullandığı en güvenli resim yükleme araçlarını kullanarak, dosyalarınızı tamamen ücretsiz yükleyip link kullanarak yayınlayabileceğiniz siteler:
http://thumb.it/
http://imageshack.us/
Forumda var. Milli egitim yaziyla size bildirmesi gerekliydi uygulama eğitim tamamlama formu var onu doldurun üst yazıyla il meme basvurmalisiniz.Baskada birşeye gerek yok.
80 saat sonrası kurumda atamasını yapacaksanız yeniden öğretmen girişi için gerekli olan evraklar(kiml.fotokopisi diploma aldiığı sertifika sicil kaydı vs) ile il ilçe mem'e başlatma üst yazısı ile vermeniz gerekiyor. ayrıca kurum öğrt. girişini yapıp onay vermeniz gerek çünkü kurs sonrası bekleyen onay düştü yeniden yapılması gerek