* Yeni konu (başlık) açarken, kategorimizi doğru seçelim ki ihtiyacı olan diğer kayıtlı- kayıtsız kullanıcılarımız konuları bulmakta zorluk çekmesin.
* Lütfen Caps Lock açıkken yani büyük harflerle gönderi atmayalım.
*Ekleyeceğiniz dosyalarınızın, bilgisayarınız tarafından virüs taramasını sorunsuz geçtiğine emin olun. Eğer emin değilseniz ekli dosyanızı 3. parti linklerle ekleyebilirsiniz.
*Tüm dünyanın kullandığı en güvenli resim yükleme araçlarını kullanarak, dosyalarınızı tamamen ücretsiz yükleyip link kullanarak yayınlayabileceğiniz siteler:
http://thumb.it/
http://imageshack.us/
Herkese merhaba iyi forumlar...
Şöyle bir konuda bilgiye ihtiyacım var.... Öğrencinin normal alması gereken aylık 8 seansın 2 seansını zorunlu personele yazdıktan sonra Geriye kalan 6 seansı ile 8 seans da telafisi olmak üzere 14 seansı ay içerisinde pdr ye yazabilir miyiz ?
Bu şekilde yazsak bir sorun yaşar mıyız ?
merhaba hocam rehber öğretmene biliyorsunuz belli modüller yazılıyor.eğer öğrencinin modülü uyuyor ise öğretmeninde haftalık ders saati yetiyorsa yazmanızda bir engel yoktur
Empatim hocam teşekkürler. Evet modülü uyuyor orada sorun yok tek kafamıza takılan nokta öğrencinin telafisinin tamamını ay boyunca pdr ye yazıp yapamayacağımız konusuydu. Zorunlu 2 saatini özel eğitim alan öğretmenine yazdık.