başka bir tartışmada şu yanıtı yazmıştım:
yanıtlıyorum:
a) özel eğitim destek hizmeti de vermeye çalışan bir stk'nın yönetiminde yer alan kendi halinde biriyim.
b) bu sıfatımla ankara'da toplantılarda ve görüşmelerde bulunduğumda izlenimlerimi burada (bazen) paylaşıyorum.
c)kurum sahibi olacak kadar param yok, param olsa da bu koşullarda kurum sahibi olmam.
d)evet özel gereksinimli bireylerin normal gelişim gösteren akranlarıyla "anayasanın 42. maddesinde belirtildiği gibi" aynı haklardan yararlanması mücadelesi içindeyim ve tabi ki şu an uygulamada olan özel özel eğitim modeline tümden karşıyım.
e)sıkıntılardan zevk almak gibi bir sado-mazoşist ruh hali mi görüyorsunuz, fazla alıngansınız.
f)bu foruma bazen yeni gelişmeler var mı diye girer ve önemsediğim 2-3 kişinin yorumlarını okurum, onun dışında zaman geçirmem. sözü ettiğiniz kişi ve kişilerle lütfen aynı kefeye koymayın.
g)SON SÖZ: kim olduğumla değil, ne yazdığımla ilgilenin. selamlar,sevgiler...
sn. sabri bu soruyu eğer bahçe yorumumla ilgili yazıyorsan ve bu düşünceme karşı çıkıyorsan sana yazıklar olsun diyorum. başka bir şey demiyorum. sende mi kümesleri savunuyorsun????