İyi Parti milletvekili ve parti sözcüsü Kürşad Zorlu’nun paylaşımı çok yankı verici bir açıklama. Konfederasyonla görüşüldüğü de eklenmiş. Böyle bir durumun konfederasyon tarafından da müphem bırakılmaması gerekiyor. Sektörce bu iddaanın üstüne gidilmeli.
Prof.Dr.Kürşad ZORLU
@zorlu77
Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri özel çocuklarımızın okula ve hayata uyum süreçlerine destek olmak için faaliyet yürütüyor. Ancak burada görev yapan öğretmenlerin sorunları/özlük hakları yeterince irdelenmiyor.Oysa böylesine önemli bir görev daha fazla desteği hak ediyor?
Degerli arkadaslar sektör suan sisli bir yol da gider gibi .Hiç bir şeyden ve yapılandan haberi yok olsa bile paylaşılmak istenmiyor..Yerel seçimlerden sonra bu iddaanın yapılması da ciddi bir sıkıntı ..Eger ki sektör temsilcileri bu konu hakkında açıklama yapmıyacaksa nezaman yapmayı düşünüyor?
Bugün engelli kardeşlerimizi TBMM’de ağırladık. Arda 17 yaşında. Özel eğitim alıyor. Uzun uzun sohbet ettik.
Bu vesileyle Özel Eğitim Konfedarasyonu ile de bir araya geldik.
Şimdiden uyarıyoruz! Engelli yurttaşlarımız için yapılan özel eğitim ödeneğini yerel seçim sonrası kaldırmayı ya da kısıtlamayı düşünenler varsa; kimse böyle birşeyi denemesin bile!
Bunların sağı solu belli etmez. Ödeneği iptal edebilirler. Çalışan personelede son 2 yıl son 3 yıldır düzenli çalışanı kadroya alıp kurumları kapatırlar.
Konuyla ilgisi yok ama sayın tartanç baris Ltd vardı sizin gibi tecrübeli yol gostericimizdi artık forumda yok sağlığından endişeliyim haberi olan var mı?