Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: Yeni Dönem

Yeni Dönem 31 Eki 2023 21:13 #337

• serkan198125
  • serkan198125 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 360
  • Teşekkür Sayısı: 77
  • Başarı: -8
Değerli İl Başkanları
Kıymetli Kurucu Temsilcileri

Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Yusuf Tekin, TOBB başkanı Sn Rıfat Hisarcıklıoğlu MEB Yardımcısı Doç.Dr. Kemal Şamlıoğlu, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sn Fetullah Güner, Mesleki Eğitim Genel Müdürü Sn Ali Karagöz, TOBB Türkiye Eğitim Meclisinin misafiri oldular.
Sektörümüzü temsilen Konfederasyon Genel Başkan Vekili Sabahattin Yıldız ve Konfederasyon Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Yilmaz ve Engin Güven katılmışlardır. Sektörüzün sorunları Sabahattin Yıldız tarafından sayın bakanımıza aktarılmıştır.

Ücretlerin iyileştirilmesi ve bir orana bağlaması,
Servis ücretlerinin ödenmesi,
%3 ücretsiz öğrenci kontenjanının kaldırılması,
Biyometrik kimlik doğrulama sistemimin hayata geçirilmesi ve kurum kapatmaları ile ilgili mevzuatın yeniden düzenlenmesi konuları iletilmiştir.
Sayın bakanımızın konulara çözüm odaklı yaklaşması bizleri geleceğe yönelik umutlandırmıştır. Sektörümüze olan katkılarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz.
Yunus KILIÇ
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc

Yeni Dönem 01 Kas 2023 17:29 #338

• anaeli
  • anaeli Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 202
  • Teşekkür Sayısı: 70
  • Başarı: -1
Servis ücretlerinin ödenmesi hususunda:
e-okul uygulaması gibi e-rehabilitasyon uygulamasına geçelim teklifiyle servis ücretlerinin ödenmesinin bakanlıktan talepte bulunulmasını öneririm. Aksi halde yıllardan beri verdikleri gibi olumsuz cevap verirler. Ayrıca yaptığınız çalışmalar içinde teşekkürler.

Yeni Dönem 03 Kas 2023 13:27 #339

• tartanc
  • tartanc Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Herşey neye layıksa ona dönüşür.
  • Gönderiler: 3689
  • Teşekkür Sayısı: 2876
  • Başarı: 54
Mehmet Şimşek yeri geldiği zaman ücretlerde artış için enflasyon hedefinin baz alınacağını söylüyor. OVP hedeflerinde ciddilerse bundan sonra yapılacak kamu zamları ve vergi artışlarında en fazla %33 artış uygulamalılar.

Bir twet ten alıntıdır.

Yeni Dönem 18 Kas 2023 22:18 #340

• karaaytu
  • karaaytu Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 42
  • Teşekkür Sayısı: 11
  • Başarı: 0
neden bu kadar zarar ediyoruz da hala kurum kapatmıyoruz neden bu kadar zarar ettiğimiz halde bazı kurum sahibi arkadaşlar ikici kurumu acıyorlar bilen varsa izah etsin 196 öğrencim var 20 yıllık kurum sahibiyim kurum mülkiyeti kendimin servis aracları kendimin bu aylık zararım 75000 tl her zaman bekleyelim bu yıl sonunda iyi zam verirler düzelir düşüncesi ile buraya kadar geldik
BUNDAN SONRASINI DÜŞÜNEMİYORUM

Yeni Dönem 19 Kas 2023 01:56 #341

• dfn
  • dfn Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 112
  • Teşekkür Sayısı: 19
Su zamanda kar ediyorum diyen zaten bir yerlerden caliyordur karaaytu siz calanlari nasil caldiklarini kimden caldiklarini iyi biliyirsunuz zaten aciklamaya gerek var mi arkasini donunce birbirine kufur edenler simdi sariliyorlar onlarida iyi biliyorsunuz nasil 2.kurumu actiklarinida calip cirpip aciyorlar sonra bizler tohmet altinda kaliyoruz ve bunlari bakanligada soylesek aciklasak yine bisey olmuyor asil bunlar sorgulanmali asil bunlar suclanmali hepsi ispatli onayli ustelik ama bos goz tarama gelsinde gorelim ben vazgectim kardan zarar etmiyeyim yeter derken baskalari 2.kurumu aciyirsa ayni sartlar da burda bir durup dusunmek lazim ......bakiniz M.B (anladiniz sayin karaytu )hirsiz adam herkese soyledim ispatladim yine ayni meb ve mufettisleri once denetlensin neden iltimas geciliyor caldiklari bir gun elbet cikacak allah buyuk .....sektor bitti umarim kapanir umarim meb maliye hepsi mudahale ederde boyle hirsizlar ortadan kalkar .....bizde saglikli dogru durustce calisiriz yada kapaniriz ins.

Yeni Dönem 19 Kas 2023 17:31 #342

• tartanc
  • Platin Uye
'' Kimin yanında isen ona benzersin. ''
Alıntıdır.

Yeni Dönem 19 Kas 2023 18:32 #343

• dfn
  • dfn Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 112
  • Teşekkür Sayısı: 19
Maalesef hocam
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc

Yeni Dönem 20 Kas 2023 13:50 #344

• tartanc
  • Platin Uye
Ayın 20 si itibarı ile ödeneklerden bir haber yok.

2024 deödenekleri, asgari Ücretin yarısına mı bağlayacaklar mış öyle mi?

Ses çıkaranda çok az gerçi.
Sayfa oluşturma zamanı: 0.444 saniye
Sistem Kunena Forum