Öncelikle seni tanımıyorum arkadaşın felan değilim; yazdığın yazıların çoğu mantıksız ve düşünmeden kurumları ve sahiplerini karalamak adına yazılmış yazılar, bende aydınlatmak adına yazdım.
Kurum sahipleri 300.000 tl lik arabaya biniyormuş, yazlıkları varmış, kasaları doluymuş... Bu yazılarından belli olduğu üzere kurumların durumundan bir habersin. Kıdem tazminatı konusunu ben açmadım, siz açtınız yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz düzeltme yaptım. Diğer konuyla ilgili maaş ödemeleri için bir yorum yapmadım çünkü konuyla ilgili bakanlık nasıl bir telafi sistemi, çözüm yolu getirecek bekliyoruz. Personel maaşlarının kesilmesi taraftarı değilim ama uzun süreli ödenek alamamız durumunda bu durum maalesef personele de yansır; umarım bakanlık buna uygun bir çözüm yolu sunar.
Ghost yazan:
Arkadaşım sen hiç kıdem tazminatı ödemedin mi? Senden kimse kıdem tazminatı almaya hak kazanmadı mı? Nasıl ödedin? Neden uzattın bu kadar? Kurumun bu tip durumlarda havuza ayırdığı para olmalı. Şu 2 hafta için o kullanılabilir diyorum. He yok mu? Kredilendirme yapılabilir. Aydan aya ödeyeceğiniz 3.000 TL taksitli kredi çalışanlarla konuşulup yapılacak zam oranlarında anlayış gösterilmesi, kredi bittiğinde telafi edilmesi durumları gündeme getirilebilir. Bunların hepsi bir aileye girmeyecek maaştan daha iyi çözümlerdir. Neden anlatamıyorum...??