2600 kurumdan en az 2000 kurum 2 tane tweet atsa 4000 tweet eder. Çok zor değil en azından kopyala yapıştır yapabilir herkes. #rehabilitasyonsahipçık hashtagi altında
Sosyal medya hem etkili hemde çok kolay bir yöntem. 2 adet tweet atmak en fazla 30 sn televizyon izlerken veya çayınızı yudumlarkende yapabilirsiniz en azından denemeye değer, kaybedeceğimiz bir şey Yok.
Telegram da bir grup kurulmuş. Burada da paylaşılmıştı.
Şimdi o grup da bir sürü kişi var. Beni eklemişler. Çıkmıştım. Fakat yazılanları görüyordum. Çok taraflı ve yanlış cevapları görünce. Dayanamadım. Girdim yazı yazdım. Anında silindi. Bunu protesto ettim yine silindi. Sonrasında atıldım gruptan.
Yöneticisine objektif ve demokratik yapıda olmanız gerekiyordu diye yazdım.
Gelen cevap. Zorunda mıyım?
Yani oraya katılacaksanız sakın düşüncelerinizi yazmayınız. 3 5 herşeyi bilenlerin taraflı yazılarını okumak için katılın sadece!!!!
Ben de çıktım hocam. Vakit kaybı. Federasyonun açıklamasından sonra grubu yoruma kapattılar . O derece. Bu tarz kısır tartışmalar insanın enerjisini sömürüyor. Hele şu zamanda.
Bugün 15 günlük Mart evraklarını teslim ettim. Yine vergi borcu yoktur yazısı yine kamera izlemesi için bekleyin. gün belli mi ona göre gelelim biz gelmeden 30dk önce ararız cevabı. Yani hiçbir iyi niyet yok. Utanmasa oturun bekleyin bir kaç gün diyecekler Yahu KDV ertelendi vergiler ertelendi neyin borcu yoktur yazısı diyoruz bize gelen bir şey yok diyor memur aynen devam edecek. Biz kurumlarımız ayakta kalacak mı derdindeyiz MEB vergi borcu yoktur derdinde ne diyeyim