Selamlar
Twitter etkinliği faydalı olma ihtimali yüksek ama gördüğüm kadarıyla sadece öğretmen maaş-kadro muhabbeti oluyor. Tüm personel olarak bahsedilirse daha yoğun katılım olabilir. Kurum personellerini ayrım yapmamalıyız.
Hocam bizim okulumuz kırsal bir bölgede ve 110 öğrencimiz var bu çocukların online eğitimi takip etme edebilme oranı %5 geri kalan %95 uzaktan eğitim ile nasıl alacak.
Facebook'ta MEB bakanımız ücretli öğretmenlere müjdeyi kendi sayfasında paylaşmış.Bizkerde sektör adına bu paylaşımın altına yorumla taleplerimizi belirtelim.
Facebook'ta MEB bakanımız ücretli öğretmenlere müjdeyi kendi sayfasında paylaşmış.Bizkerde sektör adına bu paylaşımın altına yorumla taleplerimizi belirtelim.
Başkasının hak kazandığı bir haber paylaşımının altında yapmak etkili olmaz biz kendi gündemimiz kendimiz olurşturmalıyız.
Atılan her twet hedefe gidiyor. Emin olun okunuyor. Tt olmasak bile ki olduğumuz günler oldu. Amacımız yetkililere sorunlarımızı duyırmaktır. Başarılı olduk. Olmaya devam ediyoruz.
Dün RAM raporları ve sağlık raporlarına dikkat çekmiştim. Süreç çok iyi analiz edilmeli sağlık raporları bakım maaşı ve engelli maaşı ASPB tarafından maaşların ödenmesi için uzatılabilir fakat hangi RAM da bu uzatmayla inceleme yapılabilecek? Hepimiz RAM larin ne derecede bir krallık kurduğunu ve keyfi uygulamalar da bulunduğunu biliyoruz. Tatilin 45 günde kalması ve salgının bu sürede bitmesini varsaysak bile çoğu kurumun RAM raporları yüzde 20-25 oranında bitmiş olacak tatil süresi uzadığında bu oran da artacaktır. O yüzden tekrar söylüyorum hiçbir kurum sahibi arkadaşım ve çalışan arkadaşlar bıraktığı şekliyle kaldığı yerden devam edememiş olacak.