Yapılan habere ilişkin:
1- Ülkedeki hiç bir kurum sanırım öğretmen artışında (istendiğinde kurs açılması vs nedenlerden dolayı) bünyesinde barındırdığı öğretmen ve ya yeni işe alacağı öğretmen maaşını düşük tutmamıştır veya işine son vermemiştir.
2- Ülkedeki hiç bir kurum: 10 kazanacağım halde 5 kazanmaya razı gelmemiştir. ( Çalışanların maaşlarını asgari ücretten gösterip bankadan parayı çek elden kurum sahibine anlaşılan maaş dışında kalan parayı elden geri ver dememiştir. SGK sigortalarını asgari ücretten gösterip vergi kaçakçılığı yapmamış devleti zarara uğratmamıştır.
3- Hiç bir kurum, işten çıkan/çıkarılan işçisine/çalışanına tazminat hakkını tamamıyla teslim etmiş, kurum ile ilişik kestiğinde maddi anlamda alacağı kalmamıştır.
4- Hiç ama hiç kimseyi kanuni zaruretten dolayı sigortasız çalıştırmamıştır.
5- Hak arayan çalışanına resmi evraklarla tuzak kurmamıştır.(Çalışmaya başlamadan istifa dilekçesi almak, kurumdan hiç bir alacağı kalmadığına dair tarihsiz belge almak vs)
6- Ülkedeki bütün kurumlardaki kurucu/ kurucu temsilcileri yüksek ihtisas yapan, Üniversitelerin ilgili alanlarından mezun, ahlak ve iyi niyet seviyelerinde çağ atlamış bireylerden oluşmaktadır.
7- Eğitim kurumlarımızdaki eğitime dair her tür eğitim materyali bulunmakta bu materyali beceriksiz eğitimci personel amacına uygun kullanamadığı tespit edilmiştir,
8- Eğitim Öğretimde, ÜLKENİN BİR UCUNDA DAYISI VAR DİYE KİM TAKAR GELMEYEN ÖĞRENCİYİ DİYEN, ÜLKENİN DİĞER UCUNDA DAYISI YOK DİYE KAMERA KAYITLARI PROBLEM BİZİM İÇİN DİYEN yok!
9- Ülkenin dört bir yanında eğitimci maaşları kim ne koparırsa veya kim kimin mağduriyet/ihtiyacı kullanarak teklif vermez, çalışmazsan işsiz kalırsın bu maaşa demez.
10- Ve ülkemdeki hiç bir kurum kazanacağı miktarın helal olması dışında gözü hiç bir açlığa bakmaz, 20 kazanacakken 10 kazanayım 5 kazanayım 2 kazanayım ama çalışanımın/çocuklarının emeğine göz dikmem DER!

DEĞİL Mİ!