esinti yazan:
Kaynaştırma öğrencileri haftada 8saatten az olmamak sartı ile okullarda destek eğitimi alıyorlar bir tarafta haftada 2 saat bır tarafta haftada 8 saat veli çocugu için keske ayaga kaldırsa bu durumda nereyı tercıh eder tabı burada başka sebepler devreye girmez ise
MEB bunu yapabiliyor olsaydı bizim kurumların varlık sebebi ortadan kalkmış olurdu.
Hani büyüklük önemli değil, işlevi önemli diye bir laf var. Bu da o hesap... MEB'in haftada kaç saat kaynaştırma eğitimi verdiği değil, içeriği önemli.
Ha! Yapabiliyorsa ne ala. Çocukların bundan bir yararı olacaksa biz niye itiraz edelim. Ama buna kim inanır?
Açıkcası bu süreç bana çok komik geliyor.

10 yıl öncesine kadar çocuklarımızı okula kayıt ettirebilmek için kavga dövüş mücadele ederdik. Şimdi zoraki kayıt ediyorlar ama içerik boş. Bir de okula giden çocuk size niye gelsin diyecekler... Gerçekten komik bir durum.
Ben herhangi bir velinin yerinde olsam böyle bir şeyi kesinlikle ama kesinlikle kabul etmezdim. Gerekirse evimi satar çocuğumu yine özel eğitim kurumuna götürürdüm. MEB okullarda doğru dürüst eğitim veriyor olsa özel okullara ne gerek kalırdı? Bedava okul dururken millet enayi mi?