Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: BKDS ile ilgili;

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 00:56 #105

• egemenege
  • egemenege Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 482
  • Teşekkür Sayısı: 380
  • Başarı: 4
AKP liler, akp nin yasasınını engelemeye çalışıyor... sabah akşam "yaranmacılk" yapıp; günü geldiğinde "yalancı" itirazlar, sizi bir yere götürmez... ya karşı çıkın, yada "maşa" olmadan karşı çıkın.... birilerinin "cilalı" parlatmalarına inanmayın...

şaka gibi bir durum var; hem akp li olacaksın, hemde bu tasarıya karşı çıkacaksın.... bu yasa tasarısını akp li ler getirmiştir... verdiğiniz "oy"u, alın nerenize sokuyorsanız sokun...
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 01:24 #106

• dengeegitim
  • dengeegitim Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 109
  • Teşekkür Sayısı: 37
  • Başarı: -1
cece yazan:
iyide bu uygulamanın gelmesi özellikle doğudaki tüm kurumların kapanması demektir.kışın yollar kapalı yazın pamuk toplamaya nasıl olacak of of yine mi işsiz kaldık

Adam şaka gibi ya bu uygulama gelirse bundan sonra gelmeyen öğrenciye fatura kesemeyecekmiyiz diyor. Doğuda ki kurumları hem zan altında bırakıyor hemde ihbar ediyor.

Böyle kurumlar varsa damar okuma yetmez sonrasında sınıflara takılan kameralarıda bakanlık takip edecek beğenmediği eğitimlerin faturasını iptal edecektir.

İnsanlar yazdıklarının ne anlama geldiğini düşünmeden mi yazıyorlar

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 03:18 #107

• barisltd
  • barisltd Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Cats bite!
  • Gönderiler: 2509
  • Teşekkür Sayısı: 2514
  • Başarı: 10
Ben bugüne kadar bu konuda yazdığım tüm itirazlarımı geri alıyorum, tükürdüklerimi yalıyorum.

Bu iş gittikçe daha fazla b.ka sarıyor. Gidişat hangi istikamet belli değil. Damar tanıma gelecekse gelsin arkadaş... Belki biz para, çocuklar eğitimden kaybederiz ama belki de kafamız daha rahat olur.
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: kurs2

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 07:06 #108

• kurs2
  • kurs2 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 428
  • Teşekkür Sayısı: 256
Türkiye Büyük Millet Meclisi
Genel Kurul Tutanağı
26. Dönem 2. Yasama Yılı
25. Birleşim 23 Kasım 2016 Çarşamba
CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İRGİL in konuşmasının son bölümü
Son olarak da engelli eğitiminde biyometrik tanımlama için avuç içi meselesinde Bakanlığın bir ısrarı vardı ama son görüşmelerimizde "Millî irade ne istiyorsa onu yaparız."diyorlar. Biz de onlara inanıyoruz ve bu konunun sadece kamera yöntemiyle çözüleceğine inanıyoruz.

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 08:28 #109

• cece
  • cece Kullanıcısının Avatarı
  • Junior Uye
  • Gönderiler: 21
  • Teşekkür Sayısı: 2
  • Başarı: 0
İptal mi oldu yani anlamadım

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 08:32 #110

• kurs2
  • kurs2 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 428
  • Teşekkür Sayısı: 256
cece yazan:
İptal mi oldu yani anlamadım
Çakma hesaplarla yazma kardeşim,bulanık suda balık avlama...

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 08:38 #111

• cece
  • cece Kullanıcısının Avatarı
  • Junior Uye
  • Gönderiler: 21
  • Teşekkür Sayısı: 2
  • Başarı: 0
CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İRGİL in konuşmasının son bölümü
Son olarak da engelli eğitiminde biyometrik tanımlama için avuç içi meselesinde Bakanlığın bir ısrarı vardı ama son görüşmelerimizde "Millî irade ne istiyorsa onu yaparız."diyorlar. Biz de onlara inanıyoruz ve bu konunun sadece kamera yöntemiyle çözüleceğine inanıyoruz. bu cümleden ne anlıyorsunuz arkadaşlar

BKDS ile ilgili; 24 Kas 2016 08:53 #112

• EMREYAVUZHAN
  • EMREYAVUZHAN Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 71
  • Teşekkür Sayısı: 15
  • Başarı: 1
sayın kurs 2
ceyhun irgil milli eğitim, kültür, gençlik ve spor komisyonu üyesidir. yasa tasarısının komisyon görüşmelerinde de damar izi tanımaya kimi sebeplerden dolayı şiddetle karşı çıkmıştır. komisyon toplantısının son bölümünde bakan bey konu ile ilgili " pilot uygulama yapılan bölgelerde %30 kaçak olduğunu tespit ettik. bu konunun denetlenmesi zorunludur. illaki damar tanıma yoluyla olacak diye ısrar etmiyoruz. kanun yasalaştıktan sonra yönetmelik hazırlanacağı dönemde tekrar gözden geçiririz." demişti. sayın ceyhun irgilin bahsettiği konu bu.

ayrıca komisyon görüşmelerini takip eden arkadaşlar bilirler, konunun en ateşli savunucusu ve bu konuda bakan beyi yönlendiren müstesar yusuf tekindir. bakanlık tüm ramlara bu sistemi kamera sistemine entegre bir şekilde çok büyük ihale bedelleriyle!!! kurdu. yönetmeliği hazırladı, inşallah yönetmelik beklidiğimiz gibi çıkar. yoksa CECE nin dediği noktaya geliriz.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: kurs2
Sayfa oluşturma zamanı: 0.243 saniye
Sistem Kunena Forum