Sayın yokluk,
Özel Özel Eğitim Kurumları Derneği ne üyeydim.bu bahsettiğim hususların tamamını ve daha fazlasını o zamanki arkadaşlarlada paylaştım ama hiç birşey olmayacağını anlayınca üyelikten ayrıldım.
"derneklerin bu konularda girişimde bulunmadıkları veya davalar açmadıklarını maliye bakanlığında maliyet raporlarını sunarak çatır çatır pazarlık yapmadıklarını yönetmelik vb konularda öökgm ile görüşmeler yapmadığını nerden çıkardınız. "
demişsiniz.damar tanımadan başka örnek vermemişsiniz. madem çatır çatır pazarlık yapıyor bunun sonuçlarınıda siz kıymetli üyeleriylede paylaşmışlardır heralde...Sonuç ne peki ayın 6 sı ve halen ne bir açıklama ne de başka birşey var. Yoksa dernek üyesi olduğunuz için akıllı telefonunuzdan size mesaj geldide bizemi haber vermiyorsunuz?
Çok merak ediyorum sizin derneğe üye olduğunuzu düşünerek akıllı telefonunuzun watsapına gelen üye girişi ile derneğinizin sizlerle paylaştığı özel bilgi ve paylaşımlar nedir acaba

şimdi bir işi başarılı bir şekilde yapabilmek için o işten istenen sonuçların alınması gerekmektedir bence. dernekler istediği kadar maliyet tablosu yapsın şununla görüştük desin böyle yaptık desin sonuç varmı....ben göremiyorum iyi bir sonuç....
Ama Bu zam zamanlarında müzakere ederek alamadığın haklarını bir gün bakanlığın önünde yüzlerce kurum sahibi, öğrenci ve velilerimizle bir araya gelsek alacağımıza inanıyorum.