Arkadaşlar merhabalar yeni açılacak olan kurslara kurumda şu an çalışan ve sertifikalı olan zihinsel negelliler sınıf öğretmeni olan çalışan personelinizden gönderebildiğiniz yani başvurusunu yapabildiğiniz oldu mu?
ben perşembe günü Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü cuma günü ise ÖZel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile görüştüm ve sertifikalı olan arkadaşlarında başvuru yapabileceklerini kaydettiler...
ben forumda yeniyim çok özür dileyerek bir şey soracağım. Ben 160 saat sertifikalı bir öğretmenim bu yeni 240 saatlik sertifikaya göre bizim durumumuz ne olacak? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
sıkıntı olmadığını söylediler suavi hocam ama ben her ihtimale karşı gitmeye çalışacağım...frk sadece şu bu krsa giden arkadaşlar işitme ve diğer modüllere girebilecek yani okul öncesi arkadaşlar için iyi olacak bizi pek alakadar etmiyor aslında ama bakalım hayırlısı...
konuyla ilgili gelecek hafta bir kaç yerle görüşmeyi düşünüyoruz .Telefonda net bilgi edinemedik .Mail adresinizi yada tel. numaralarını yolladığım mail adresine bırakırsanız edindiğimiz bilgileri paylaşabilir ortak bir kara alabiliriz .Zira burayı sürekli takip edemeyebiliyoruz . egitimciler-06@hotmail.com