begumynk yazan:
sınava girip özel eğitim öğretmenliği okuyup atanın diyorsunuz ama bu sorumun karşılığı değil bu seçeneği tahmin edersiniz ki ben de biliyorum kinaye yapmanıza gerek yok. Özel eğitim alanında büyük bir açık var ve halkla ilişkiler mezunlarına bile istihdam sağlanırken, ayrıntılı bir özel eğitim ders programı gören biz çocuk gelişimcilerin bu alana olan ilgisinin sizi rahatsız etmesi de değişik açıkçası.
Onlar kadrolu değil ücretli çalışanlardır. Bilgiyi önce doğru edinin sonrasında fikir yürütürsünüz. Büyük açık olması demek özel eğitimci haricinde öğretmen bile olmayanların atanabileceği anlamına gelmez.
Bu işin de beni bu kadar rahatsız etmesinin sebebi gayet açıktır. Geçmişte tüm norm fazlalarını yerleştirdikleri için kayıp yıllar var. Yine aynı şeyleri yaşamanın anlamı yok.
Ayrıntılı ders aldığınızı söylüyorsunuz ya... Özel eğitimin sadece ''ö'' sünü görüyorsunuz. Önce doğru araştırma yapın, doğru bilgiler edinin, sonrasında beni neyin rahatsız edip etmeyeceği konusunda fikir üretebilirsiniz.