duyduğumuz bir çok şey var, ama artık gündem gündelik değiştiği için yarın ne olur kestiremiyoruz. örneğin bakanlığın en yetkili 2. ismi 5 yıl önce özel eğitim hizmeti belediyelere verilecek, konuyla ilgili yasa ve teşvik paketi hazırlanıyor demişti ve istanbul büyükşehir bld.sinin otizm merkezi projesini beklemeye almalarını söylemişti, arkadaşlar da beklemeye aldılar sonuç sıfır, hala bekliyorlar. aspb ve meb otizm eylem planını yürürlüğe koydu 4-5 yıl önce bizzat bakanların kendisi açıklama yaptı kamuoyu önünde , otizmli çocukların aileleri düğün-bayram yaptı, göreceksiniz hiç bir şey çıkmayacak dedim, ertesi yıl ankara'nın en güzel otellerinin birinde topladılar bizleri başlık otizm eylem planı 1 yılda ne yapıldı, sıfır! hatırladığım kadarıyla izmirden bir devlet otizm okulunun mehteran bölüğü küçücük salonda köslere vurdu, herkes krize girdi. 2.yıl toplantısına hollanda'dan otizmli diye türkiye'yi dolaşan bir genç kızı davet ettiler ki kız otizmli falan değil, olsa bile türkiye'de değil, hollandada eğitim almış bir başarı varsa hollanda eğitim sisteminin başarısıdır. o yıl da öyle geçti, sonra bir daha otizm eylem planı konuşulmadı. şimdi de bir çok şey konuşuluyor, ama ben milli eğitim bakanının bile ne kadar görevde kalacağı konusunda kuşkuluyum, bazı tarikatlar yemeye çalışıyor. kısacası yarın ne olacak belirsiz, sizler yarın özel eğitim desteği kalkacakmış gibi bugün için, hiç kalkmayacakmış gibi yarın için plan yapın; haydi öyleyse ne diyoruz "o zaman dans"! .