* Yeni konu (başlık) açarken, kategorimizi doğru seçelim ki ihtiyacı olan diğer kayıtlı- kayıtsız kullanıcılarımız konuları bulmakta zorluk çekmesin.
* Lütfen Caps Lock açıkken yani büyük harflerle gönderi atmayalım.
*Ekleyeceğiniz dosyalarınızın, bilgisayarınız tarafından virüs taramasını sorunsuz geçtiğine emin olun. Eğer emin değilseniz ekli dosyanızı 3. parti linklerle ekleyebilirsiniz.
*Tüm dünyanın kullandığı en güvenli resim yükleme araçlarını kullanarak, dosyalarınızı tamamen ücretsiz yükleyip link kullanarak yayınlayabileceğiniz siteler:
http://thumb.it/
http://imageshack.us/
Günaydın arkadaşlar,
Bir velimizi Ram raporunu Sultanbeyli Ram fayda görmedi diye kesmişti. Velimiz hukuk mücadelesine girmişti. Ve dün İstanbul 8.idare Mahkemesi velimizi haklı bulmuştur. Ram kararını iptal etti.
Mahkeme masraflarını karşı taraf ödeyecek.
Bu zamana kadar bu işi mahkemeye taşımayanlara ne denir? Bilemedim.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
buraya gönderirseniz sevinirim hocam
Sayın hocam merhaba. Dava sürecini ve başvurunun nasıl yapıldığını, davanın ne kadar sürdüğünü anlatabilir misiniz? Dava sonucu ram nasıl bir karar aldı. Rapor yeniden düzenlenip verildi mi?
Bir de rica etsem kararı emsal karar olması için mail adresime gönderebilir misiniz? Mail adresim: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Velimiz Ram dan neden rapor verilmediği ile ilgili kararı aldı. (Vermek istememiş)
İdari mahkemede dava açtı. Avukatı da vardı. Yürütmeyi durdurma istendi önce. O Red edildi. Sonuçta öğrencinin eğitim alması avantajın olacağı için Ram kararının iptaline karar verilmiş.
Ram ın mahkeme kararına karşı çıkma hakkı yok ki hocam. Üst mahkemeye gitse bile rapor çıkmak zorunda.
Bir de bildiğim Meb davalık olmak istemiyor. Hele kaybetmek hiç istemiyor.
Benim anlamadığım, senelerce stk lar niçin dava açmadı?
Ramdan Mayıs ayında bizde de 3 tane red çıktı. Sayın Tartanc kararı paylaşabilirseniz seviniriz. Bizde ocak ayında kesilen grup eğitimi için açmıştık davayı red etti mahkeme. Pandemide grup oluşturmadık dolaysıyla grup eğitimini alamadık gerekçesini yeterli bulmadı.