garip yazan:
tamam sahtekarın en büyüğü benim, rahatladın mı, okuduğunu anlama özürlü vatandaş!
orada yazıyor, 500-600 tl ile bu iş yapılmaz, biz yapamıyoruz, ömrümüz bankalara faiz ödemekle, sgk'ya, vergi dairesine ve bilumum devlet dairelerine gecikme faizi ödemekle ve ipotek vermekle geçiyor, her dönem yapılandırma yapmak zorundayız, her yapılandırmada patinaj yapıyoruz diye. ama tüm bunların nedeni bizim ekonomiden anlamamız ya da kötü yönetimimiz değil, sizin gibi bu işi bu ücretlerle ve her türlü katikullilerle yapanlarla aynı statüye, aynı kategoriye, aynı yasa ve yönetmeliğe tabi olmamız, anladın mı şimdi?
Sen benim kurumumun adını bile bilmeden bana yakıştırdığın şeylerle en hafif tabirle ahlaksızsın, hadsizsin. Senden kırk kat daha dürüstüm ve işyerimi nasıl idare ettiğim seni ilgilendirmez. Erdemden bahsedip hakkında hiçbir şey bilmediğin bir kuruma aslı astarı olmayan suçlamalar yapmak nasıl bir ruh hali? Allah yardımcın olsun aldığın nefeste ızdırap kokusu var gibi görünüyor. Senin gibiler yani her haltı yiyip başkalarına çamur atanlar bu sektörün en büyük sorunudur. Sen neye dayanarak benim ne yaptığımdan emin olabiliyorsun? Ben sana söyleyeyim neye dayandığını KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ. Asgari ücret hakkında bir yorum yaptım resmen musallat oldun be. İşi gücü bıraktık sana laf yetiştiriyoruz yahu. Bundan sonra mümkünse muhatap olmayalım. Ne sen ne de saçma sapan lafların umrumda değilsiniz.Ben buraya aklı başında insanlarla sektör hakkında konuşmak için giriyorum, senin gibi bir aklıevvelin karalamalarıyla neden muhatap oluyorum?