"ASGARİCİLER" kendi cephelerinden savunacak bir şey bulamayınca gönüllü sözüme balıklama atlamış.
SİZE SORUYORUM??? MEB 14 martta eğitimi durdurdu, tümünüz ailelerle ve öğrencilerle iletişimi kestiniz mi, bu iş buraya kadar devlet ne zaman aç derse, ne zaman para verirse biz de tekrar piyasaya çıkarız mı dediniz, söylediklerinizden bu anlam çıkıyor. eğer öyleyse yazıklar olsun. şu an sosyal medyada bir çok kurum, kuruluş, stk birşeyler yapmaya çalışıyor, kimi ücretli, kimi gönüllü. işte biz o gönüllülerdeniz. ben öğretmenlerimize arkadaşlar, zorunlu tatil süresince ailelerle ve öğrencilerinizle irtibatınızı koparmayın, onlara uzaktan da olsa destek olmaya çalışın dedim. onlar da (belki bu kısa çalışma ödeneğinin normal ücret kadar olacak olmasının mutluluğuyla) daha fazla özveride bulunuyor. eğer bu suçsa evet biz suç işliyoruz ve suç işlemeye devam edeceğim sayın ASGARİCİLER, asıl ben merak ediyorum siz çalışanlarınıza ne söylüyorsunuz diye. örneğin "evet arkadaşlar biz bugüne kadar devletten ve sizin geleceğinizden çaldık ücretleri düşük göstererek, eğer koşullarınız tutarsa her biriniz 1700-1800 TL civarı ücret alacaksınız, ama merak etmeyin, üstünü tamamlayacağız" mı dediniz.
kesinlikle öyledir burda herkes peygamber çünkü! ama öğretmen forumları ve whatsapp gruplarında öyle yazmıyor. bir çok kurum sahibi ve çalışanla irtibat halindeyim, hiç biri öyle söylemiyor. sıkışınca kullandığınız bir söz var ya " hepimiz aynı gemideyiz", gemi batıyor, ama önce siz terkediyorsunuz tıpkı ....... gibi!