tartanc yazan:
Bu uzaktan eğitim saçmalığı yüzünden umarım sektör Avans dan olmaz.
Veya birilerinin amacı bu mu?
Çok basitçe bir soru sormak istiyorum.
Hadi diyelim bu oldu. Salgın sonrası özel öğrenme güçlüğü çocuklarına destek eğitim odalarında meb ben eğitim vereceğim. Ayrıca uzaktan eğitim ile destekleyeceğim dese kim ne diyebilir?
Bu dediğinizi yapacak olsa şimdiye kadar yapardı zaten. Bundan sonra yapacaksa da sebebi bu olmaz. Okullarda dyk'lara giriyor zaten o çocuklar. Kurumlar haricinde de destek eğitim alıyorlar. Meb veriyor yani bu eğitimi. Saati de 17,10 tl. Dediğiniz gibi kötü bir izlenime gebe fakat donanımlı bir proje hazırlandıysa çok güzel sonuçlar verir. Yapılması gereken şeylerin önünü açar. Bu planı sunmadaki amaç, niyet ne bilemiyorum ama uygulanması özel eğitimin yararına olur.
Ücretsiz verdiğiniz danışmanlık hizmetinin, bakanlıkça adı konur, değer biçilir, değeri bilinir.
İşin uzaktan eğitim ya da maddi kısmından bahsetmiyorum. Süreç sonrası önerilen projenin uygulanması taraftarıyım. Eğitim boyutundan ziyade daha temel sorunlara çözüm olabilir. Sadece eğitim değil, bireysellik ve ihtiyaçların karşılanması amacıyla uygulanması faydalı olur. Aile sürecin içinde bulunmadığında, özel eğitimden bahsedemeyiz. Şu süreçte velilerden gelen dönütler bunun en güzel örneği.