yönetmeliği okumadım ayrıntılı olarak, nasıl olsa tartanç ve barışltd. aydınlatır halkımızı diye. benim mutlaka eğitimci olmalı dediğim kurum müdürleri, kurucu müdürler değil. zira şu anda burada yazan bazı arkadaşlar da dahil birçok kurum md. eğitim fakültesi mezunu değil, insaat teknikeri, elektrikçi,jeolog vs.mesleklerden kişiler var ve bunlar özel eğitim uzmanlarına, psikologlara, fizyoterapistlere müdürlük yapıyorlar el yordamıyla (gülmeyin!). diğer mecralarda bilmem ne hastanesine ya da aspb il md.lüğüne icazetli beden eğt. öğretmeni müdür olmuş haberlerini paylaşıyor ve tepki gösteriyorsanız haklı olarak; özel özel eğitimde de aynı duyarlılığı gösterin bi zahmet. eğitimciler müdür olmalı, başka alanlardan kişiler değil... biz nasıl inşaat işine girmiyorsak ehil olmadığımız için; onlar da eğitimde yer almamalı. herkes eğitimini aldığı işi yapmalı, bilhassa sağlık ve eğitim sektöründe. bu benim görüşüm katılmasanız da saygı duyarım, siz de duyun. saldırıya geçmeyin hemen, garip kulu görünce kırmızı görmüş boğaya dönüşmeyin. hörmetler...