rehabilitasyon1 yazan:
Sayın tartanc ve tatvanpozitif arkadaşlar,
Ben Antalya toplantısında bulundum.Keşke sizler de orada bulunabilseydiniz.Herhalde mazeretiniz vardı.Sağlık olsun.O toplantıda bulunan diğer arkadaşlarım da bilirler ki toplantı daha önceki gibi verimli geçmişti.En azından bürokratlara soramadığımız ya da söyleyemediğimiz bir çok sorunumuzu dile getirme fırsatı bulduk.Hatırlarsanız sorunlarımızdan biri de her önüne gelenin kurum açması, yeni gelen kurumun öğrenci kapma yarışına girerek kurumlar arası rekabeti eğitim noktasından çıkararak ahlaksız hale getirmesi idi.MEB in bu düzenlemesinin kısa vadede kurumlarımıza zarar verdiğini düşünebilirsiniz fakat ben aynı görüşte değilim.Bu yönetmelikle kapanacak dersanelerin ve diğer girişimci insanların kurum açmaktan vazgeçmesi sağlanmıştır.Haliyle ticari anlamda kurumlarımız daha değerli hale gelecektir.Lütfen damar tanıma kaygısıyla kurum devretmek isteyen arkadaşlar öldüm parasına devretmeyin.Ben umudumu yitirmiyorum.İnşallah Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler..
sayın rehabilitasyon
inanın o toplantıya gelmeyi çok istiyordum ama gelemedim bir temsilci seçip gönderdik.
bahsetmiş olduğunuz konuda haklısınız size yürekten katılıyorum. benim kurumumda çalışan servis şoförüm gidip kurum açtı çok zoruma gitmişti.
ama toplantıda sadece mantar gibi türeyen kurumların önünü kesmek değil bir çok sorun dile getirildi ama çözüm bulunmadı.
basit bir örnek vereyim, geçen ay bir öğrencim 30 haziranda zorunlu ftr tersine gelmedi hastane girişi vardı telafi yapamadım 1 saat yüzünden tüm derslerini silmek zorunda kaldım
ben sizin kadar umutlu değilim 10 yıldır bu işi yapıyorum hiç bu kadar ümitsizliğe kapılmadım
ve göreceksiniz daha zor günler bizi bekliyor