Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: 2025 zam oranı

2025 zam oranı 30 Oca 2025 01:25 #105

• gezenti
  • gezenti Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 250
  • Teşekkür Sayısı: 165
  • Başarı: 0
%30 rehabilitasyona asla yeterli değil ama ülke gerçeklerine baktığınızda emekliye memura verilene baktığınızda devletin çalışana %11 i reva görüp yeniden değerleme diyerek herşeye %43 zam yaptığı bir ortamda, %30 müthiş bir oran %15-20 bile mucize olur diye düşünüyordum.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

2025 zam oranı 30 Oca 2025 15:42 #106

• garip
  • garip Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 992
  • Teşekkür Sayısı: 394
  • Başarı: -56
yüzde 30'a sevinenlerin dışavurumcusu arkadaş! son dönemlerde hep asgari ücretle eşdeğer artış olmuyor muydu? 2025 asgari ücret artışı yüzde 30, özel eğitime yapılan zam da yüzde 30. geçen gün yazdım yüzde 21-22 deyip üstü açıklanacak ve biz başardık diyecekler diye, öyle de oldu... nerden çıkarıyorsun emekliye bilmem şu kadar zam yapılınca falan tesellilerini...

2025 zam oranı 30 Oca 2025 18:50 #107

• esinti
  • esinti Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 486
  • Teşekkür Sayısı: 113
  • Başarı: -33
Şimdi Çalışanlar ve imza yetkili personeller maaş zamları kac olacak
????????????????????

2025 zam oranı 30 Oca 2025 19:48 #108

• gezenti
  • Altın Uye
Sayın garip teselli falan değil bu yıl ekonomi batık bitik. Yıllar öncesinden hatırlarım asgari ücret bilmem kaçken yarısından daha azına %10 lar verilmişti. Sizde hatırlarsınız. Geçen yıla kadar asgari ücret oranı kadar memur ve emekliye de zam yapılırdı. Benim ki bir sevinme durumu da değil. Öğretmenine devlet öğretmeni kadar maaş verilemiyorsa sevinecek bir durum yok ortada. Sadece bir tespit. Siz doğru tahmin etmiş olabilirsiniz tebrik ederim. Ama ben kendi adıma %15-20 fazlasını beklemiyordum. Hoş %10 yapsa bile buna takmayacak kadar kazanan kurumlar biliyorum. Zam hiç yapılmasaydı ve kota olmasaydı yeni kurumlar açılacağını biliyoruz değil mi? İktidarla yakın ilişki içinde olmuş bir konfederasyonun “başarısı” diyelim. Ha bu arada devlet kendi öğretmenlerini de (yeni atanan) asgari ücretin biraz üzerinde başlatacak. 2 yıl akademi diye oyalayacak, sonra sözleşmeli ki nerdeyse şu an ki kadrolu başöğretmenin 3/2 si maaş alıyorlar. Bu arada kadrolulara da uzman başöğretmen diyerek maaş farkı veriyorlar. Yani özetle eskilerin sesi çıkmıyor. Yeniler atandım telaşıyla sesini çıkarmıyor. Özeldekiler yılda 5-10 mesaj atarak tepki gösteriyor. Tektip ücrete doğru giden, emekçiyi yok sayan bir düzen… diğer taraftan 1 milyon fatura kesip 100 bin kdv ödeyen işletme var mıdır? Muhasebe sistemi baştan bozuk zaten. Dolayısıyla zam olmasa bile sevinenler olacaktır. Üzüntüm personelime ki ne oranda zam yapsam benim içime sinmiyor. Yoksa özellikle büyükşehirde çalışan branş farketmeksizin bir öğretmenin maaşı hadi devlet başöğretmeni ile aynı olmalıydı bu da 60 bin tl. İstanbul da izmir de bu maaşla ev döner mi? Çok dağıldım galiba kusura bakmayın. Yani anlayacağınız zam mevcut durumda bence çok yüksek. Sevinerek değil ülke gerçekleriyle değerlendirerek söylüyorum.( sayın garip siz izmir deydiniz galiba bende 1 yıldır izmir e taşındım müsait olursanız kurumunuza uğrayıp tanışmak isterim)
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: türkiyem

2025 zam oranı 31 Oca 2025 00:05 #109

• fahrettin75
  • fahrettin75 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 551
  • Teşekkür Sayısı: 164
  • Başarı: -55
gezenti yazan:
…Ama ben kendi adıma %15-20 fazlasını beklemiyordum. Hoş %10 yapsa bile buna takmayacak kadar kazanan kurumlar biliyorum. Zam hiç yapılmasaydı ve kota olmasaydı yeni kurumlar açılacağını biliyoruz değil mi? … diğer taraftan 1 milyon fatura kesip 100 bin kdv ödeyen işletme var mıdır? Muhasebe sistemi baştan bozuk zaten..)
Kendiniz yazmışsınız “şu kadar kdv ödeyen var mı diye”
Bu da şu demek; oran dolandırıcılar için fazla EVET (Nokta)
Su akar yolunu bulur..
Son Düzenleme: 31 Oca 2025 23:00 yazan fahrettin75. Sebep: .

2025 zam oranı 31 Oca 2025 10:13 #110

• garip
  • garip Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 992
  • Teşekkür Sayısı: 394
  • Başarı: -56
sn gezenti, tespitlerinize katılıyorum. bu koşullarda ve bu ücret politikasıyla bu hizmetin nitelikli olarak yerine getirilemeyeceğini yıllardır savunuyorum. buna rağmen kurum sayısının azalacağına artmasını, bir çok kişinin de kotanın kalkmasını beklediğini hatta 2025'te kalkacağı umudunu taşıdığını biliyorum.
evet izmir'deyim. yolunuz düşerse beklerim ve kdv'yi nasıl yukarıda yazdığınız oranlarda ödediğimizi, maaşların devlet öğretmeni kadar olmasa da onların 3/4'ü kadar olduğunu ve bunların sgk'ya tam bildirildiğini; tüm bunlardan dolayı da yıllardır nasıl taksitlendirmeler, borçlar, krediler, yapılandırmalarla ayakta durmaya çalıştığımızı belgeleriyle göstereyim.
not: bir çok kişinin beni hedef aldığı bir mecrada, patron olmadığım ve kurum adı yazamayacağım için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine adınızı, kurum adınızı ve telefon numaranızı yazarsanız ilk ziyareti ben yapmak isterim.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: fahrettin75

2025 zam oranı 02 Şub 2025 16:38 #111

• fahrettin75
  • fahrettin75 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 551
  • Teşekkür Sayısı: 164
  • Başarı: -55
Herkesin sesi kesilmiş.

Düne kadar bık bık şu olmaz bu olursa atarım kendimi diyenler; “aralıkta şunu alıyorum, bu ay %30 havadan hoop”..

Bu kafada olan 3 bin bilmem kaç işletmeci ve onlara emanet özel eğitim sistemi, çalışanları ve kalitesi..

Hakikaten sessiz kalmalarında hak var galiba.

Sözün bittiği yer !
Su akar yolunu bulur..
Son Düzenleme: 02 Şub 2025 16:39 yazan fahrettin75.

2025 zam oranı 02 Şub 2025 22:06 #112

• gezenti
  • Altın Uye
fahrettin75 yazan:
gezenti yazan:
…Ama ben kendi adıma %15-20 fazlasını beklemiyordum. Hoş %10 yapsa bile buna takmayacak kadar kazanan kurumlar biliyorum. Zam hiç yapılmasaydı ve kota olmasaydı yeni kurumlar açılacağını biliyoruz değil mi? … diğer taraftan 1 milyon fatura kesip 100 bin kdv ödeyen işletme var mıdır? Muhasebe sistemi baştan bozuk zaten..)
Kendiniz yazmışsınız “şu kadar kdv ödeyen var mı diye”
Bu da şu demek; oran dolandırıcılar için fazla EVET (Nokta)

Kimsenin farketmediğin görerek Son noktayı koymanız takdire şayan ????
Sayfa oluşturma zamanı: 0.223 saniye
Sistem Kunena Forum