Evet bu oran 6 ay için şuan ki mevcut sistemi götürmek için verilen bir oran .. güzel bir oran 40 üstüydü bizim için .. eğer verilirse 33 , 6 ay daha kurumlarımız devam eder niteliğinde bir oran ..
Arkadaşlar Türkiye deki tüm sektörler ya kendileri zam yaptı yada devletimiz tüm bileşenlerinin maddi kaynaklarını arttırdı. Anlamak ta zorlandığım nokta ise sadece bizim sektör mü tasarruf yapacak , yaptırılacak. Eğer bizim tasarrufumuz ile sıkıntılar ve ekonomik kriz bitecek ise öyleyse bizler kurumlarımızı kapatalım.. Çok acı bir durum... Sektörün geleceğinin bizim elimizde olmaması..
Şimdi, kamuda bir öğretmen maaşı sanırım 25.000 civarında olacak.
Makas iyice açılacak.
Öğretmende haklı olarak yakın maaş isteyecek. Verebilme ihtimalimiz yok.
Yine sorular ve sorunlar...
Herkes kendi penceresinden haklı.
%34 6 ay idare eder demiştim. Yanılmışım. Bu zam yağmuru altında çok zor gibi gibi...
Umarım beklenen oranın üstü gelir …Tartanç hocam size bu konuda çok katılmıyorum memur olmak isteyen atanır , ölçü olarak memur zammı bir ölçü olamaz ölçü olması için en düşük memur maaşına yapılan yüzde 84 lük zam oranının bize yansıması lazım..örnek vereyim bana verilecek oran yüzde 35 ise en fazla bu oranı verebilirim .. üstünü nasıl verebiliriz ki