Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: Yeni Dönem

Yeni Dönem 03 Oca 2024 20:13 #377

• Lera
  • Lera Kullanıcısının Avatarı
  • Kıdemli Uye
  • Gönderiler: 52
  • Teşekkür Sayısı: 17
  • Başarı: 0
Sayın tartanc hocam amaç birlikte ses çıkarmaksa derneklerimiz var onlar orgutlesin yapalım burda sadece siz kendiniz çalar kendiniz dinlersiniz kimseye sesinizi duyuramazsınız.Gecen senelerden biliyorum yine burda bir kaç arkadaş Twitter etkinliği yaptı çok az katılım oldu.Ama dernek yaptı iki gün gündem de kaldı hastag. Aynı yolun yolcusuyuz ama birlik olmadığımız zaman ayrı ayrı ses çıkarttığımız zaman sesimiz dağınık ve az çıkar .
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: türkiyem

Yeni Dönem 03 Oca 2024 21:55 #378

• tartanc
  • tartanc Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Herşey neye layıksa ona dönüşür.
  • Gönderiler: 3689
  • Teşekkür Sayısı: 2876
  • Başarı: 54
Dernekler konusuna zamanında yeterince girdim. O yüzden birşey demiyorum.

Kimse çalmazsa biz çalar söyleriz. Sorun yok. Sesim kötüdür bu arada.

Bu etkinlikler ile sesimizi duyuralım diyoruz. Katılım az oluyor. Herkesin kendi tercihidir. Biz tarafımızı belli ediyoruz.
Etmeye devam edeceğiz.

Bakın bu akşam o derneklerde biri twet atmış. Önüme düştü.
Ödenekler diyor asgari 0cretin 1/3 ne düştü diyor. Şu an asgari ücret 17002 TL. Üçte biri 5666,333 TL yapar. Bu kadar ödenek mi alıyoruz? Çok yanlış bilgi.

Neyse tarafımız belli. İster 20 kişi ister 50 kişi etkinliklere katılan her arkadaşımıza teşekkür ederiz. Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Oturup beklemekten ise, bir şey yapmaya çalışıyoruz.

Herkesin kendi tercihi.
Son Düzenleme: 03 Oca 2024 23:26 yazan tartanc.

Yeni Dönem 04 Oca 2024 21:58 #379

• fahrettin75
  • fahrettin75 Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 535
  • Teşekkür Sayısı: 161
  • Başarı: -55
tartanc yazan:
Dernekler konusuna zamanında yeterince girdim. O yüzden birşey demiyorum.

Kimse çalmazsa biz çalar söyleriz. Sorun yok. Sesim kötüdür bu arada.

Bu etkinlikler ile sesimizi duyuralım diyoruz. Katılım az oluyor. Herkesin kendi tercihidir. Biz tarafımızı belli ediyoruz.
Etmeye devam edeceğiz.

Bakın bu akşam o derneklerde biri twet atmış. Önüme düştü.
Ödenekler diyor asgari 0cretin 1/3 ne düştü diyor. Şu an asgari ücret 17002 TL. Üçte biri 5666,333 TL yapar. Bu kadar ödenek mi alıyoruz? Çok yanlış bilgi.

Neyse tarafımız belli. İster 20 kişi ister 50 kişi etkinliklere katılan her arkadaşımıza teşekkür ederiz. Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Oturup beklemekten ise, bir şey yapmaya çalışıyoruz.

Herkesin kendi tercihi.

SU AKAR YOLUNU BULUR.

OLACAK OLSUN DA SEKTÖR SAFRALARINDAN KURTULSUN

KABZIMALIN KURUCUSU OLABİLDİĞİ SEKTÖRE BU BİLE FAZLA!!
Su akar yolunu bulur..

Yeni Dönem 04 Oca 2024 23:13 #380

• dönmez
  • dönmez Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 108
  • Teşekkür Sayısı: 11
  • Başarı: -2
Kesin olmamakla birlikte zam oranı%59

Yeni Dönem 05 Oca 2024 00:09 #381

• Laxper
  • Laxper Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 81
  • Teşekkür Sayısı: 6
  • Başarı: -3
%59 zam verirlerse 2-3 sene zam yapmazlar :)

Yeni Dönem 05 Oca 2024 09:30 #382

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 820
  • Teşekkür Sayısı: 241
  • Başarı: 0
zam oranını veren arkadaşın verdiği oran doğru değil , öyle bir oran yok ... zaten amaç oran değil şuan !! her dönem zam olacak mı ne olacak oran konusunu bir orana bağlamak .. bunu yaparsak başarırız yoksa yüzde 70 de verseler bu bir başarı sayılmaz , eriyor başademiyoruz , çünkü her dönem zorluklar artıyor ... seans ücretininin asgari ücretinin belli bir oranına sabitlenmesi şart...
Son Düzenleme: 05 Oca 2024 09:34 yazan türkiyem.

Yeni Dönem 05 Oca 2024 09:46 #383

• anaeli
  • anaeli Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 202
  • Teşekkür Sayısı: 70
  • Başarı: -1
''Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan öğretmenler maaşlarına refah payı veya seyyanen artış olup olmayacağını ise merak ediyor. 1'e 4 kademesindeki bir öğretmenin maaşı 26 bin 654 TL'den, 39.781,09 TL'ye çıkacak. Uzman öğretmen maaşı ise orana göre 29 bin 538 liradan 44 bin 085 liraya yükselecek.'' gazete alıntısıdır.

Özel eğitim kurumlarında çalışan öğretmenlerin dernekleri/Federasyonları, ZAM KONUSUNDA Rehabilitasyon merkezlerinin derneklerinin/Federasyonlarının /konfederasyonlarının yanında neden yer almıyorlar? Yarınlarını düşünmüyorlar mı? sonra rehabilitasyon merkezleri şöyledir, böyledir çamur atmasınlar.
LÜTFEN!. buluşun, konuşun ve MEB'e ortak taleplerinizi birlikte dile getirmenizin tam zamanıdır.

Yeni Dönem 05 Oca 2024 10:36 #384

• anaeli
  • anaeli Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 202
  • Teşekkür Sayısı: 70
  • Başarı: -1
''İstanbul'da yaşamanın aylık maliyeti 49 bin 159 TL oldu. İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti bir yıl içerisinde yüzde 78,13 artarak 2023 Aralık ayında 49 bin 159 TL’ye çıktı.
İşyeri kiraları aldı başını gidiyor. İşyeri sahipleri işyerinin değerindeki artışla birlikte getirdiği kira kazancının az olduğunu beisle aşırı zam talebinde bulunuyorlar.
Kısacası; Büyük şehirlerde her yönden hizmet maliyetleri artı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre, İstanbul’da aralık ayı enflasyonu yüzde 3,52 oldu. 2023 yılında enflasyon yüzde 74,88 olarak gerçekleşti.'' bilgileri mevcut iken

Bir önceki yazım ile bu yazımı birlikte düşünüldüğünde % 59 zam oranı dahi bizleri kurtarmayacağı bellidir.
Bunların dikkate alınarak dernek/Federasyon/konfederasyonun zam talebini belirlemesi ve belli bir kıstasa bağlanmasını istiyorum.
Hayırlı cumalar
Sayfa oluşturma zamanı: 0.369 saniye
Sistem Kunena Forum