Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: zam oranı

zam oranı 21 Tem 2022 15:31 #57

• kadirfzt
  • kadirfzt Kullanıcısının Avatarı
  • Junior Uye
  • Gönderiler: 30
  • Teşekkür Sayısı: 7
  • Başarı: 0
Kıymetli İl Başkanları,
Kurucu Temsilcileri;

Özel özel Eğitim Kurumları Konfederasyonu 2022 ek ücret iyileştirme çalışmaları neticesinde,

2022 yılı Ocak ayı itibari ile vermiş olduğumuz mücadele ve ücret iyileştirmesi çalışmaları kapsamında ,

Maliye bakanlığının sektörümüz için belirlemiş olduğu oran %35 olarak düzenlenerek tebliğ edilmiştir.
Ancak bu oran mevcut ekonomik konjonktür karşısında bu yapılan ücret iyileştirmesini kabul etmemekle beraber çalışmalarımıza devam etmiştik.Zaten yapılan iyileştirmede yüksek enflasyon nedeni ile 2 ay içinde erimiş tükenmiştir.

Gelmiş olduğumuz noktada belirlenen ücret iyileştirmesi oranı yinede kabul edilebilir düzeyde olmadığı çalışmalara ara vermeden devam edileceği, bu Kutsal mücadelemizi asla bırakmayacağımızı siz üyelerimizinde desteğiyle hakkımız olanı hak hanemize yazdıracağımıza güven ve inancımızın tam olduğu belirtmiştik.

2022 ücret tebiliği yayınlandığı tarih ve bulunduğumuz an itibariyle çalışmalara devam ederken Maliye Bakanlığının bugün ek ücret tebliğini imzalayarak Cumhurbaşkanlığına gönderildiğini ve Ek Zam oranının %30 olduğunu Sn.Bakanımız ile yapmış olduğumuz görüşmede öğrenmiş bulunmaktayız.

Ancak,
bunun kabul edilemeyecek bir düzeyde olduğu sürdürülebilir bir hizmet için acil durum güncellenmesi gerektiğini ilgili siyasi ve bürokratik makamlara bildirerek görüşmelere devam etmekteyiz.

Bu görüşmelerimizde
CB.Başdanışmanı Sn. İsrafil KIŞLA
İl dışında bulunan Maliye Bakanı Sn. Nureddin NEBATİ’yi arayarak,
sektörün yaşayacağı sıkıntıları aktarıp verilecek ücretin kurumların talepleri doğrultusunda dikkate alınmasını ısrarla talep etmiştir.

Devam eden Bağlantılarımızda,
Milli Eğitim Bakanı Yrd. Sn.Nazif YILMAZ’’a ücret iyileştirilmesi yapılırken,
taleplerimizin dikkate alınması hususunda ricada bulunduk.
Milli Eğitim Bakanı Yrd. Sn.Nazif YILMAZ durumu
Milli Eğitim Bakanı Sn. Mahmut ÖZER’le değerlendirerek elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

Ayrıca Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel MÜdürü Sn.Prof.Dr. Kemal Varın NUMANOĞLU,Milli Eğitim Bakanı sn. Mahmut ÖZER ile görüşme gerçekleştirdi.
Sn Bakanımız Mahmut Özer Önümüzdeki hafta içerisinde sektörümüzün sıkıntılarının konuşulacağı bir randevu talep etmiştir.

Eş zamanlı olarak bugün Sn. Cahit ÖZKAN ve Sn.Jülide SARIEROĞLU ile yapılacak görüşmelerimizde Maliye Bakanlığının sektör için belirlediği oranı kabul etmediğimizi Sn.Cumhurbaşkanımıza durumun aktarılması hususunda istirhamlarımızı iletip mücadelemize yılmadan devam edeceğimizi bildirir Saygılarımı sunarım.

Yunus KILIÇ
GENEL BAŞKAN
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

zam oranı 21 Tem 2022 15:48 #58

• Fzt. Atak
  • Fzt. Atak Kullanıcısının Avatarı
  • Junior Uye
  • Gönderiler: 34
  • Teşekkür Sayısı: 18
Sabit orana bağlanmak gerekiyor. Sadece buna kanalize olsak bir çok problem çözülür. Gelecek planlaması olur. Birde kurban pazarlığı gibi zam pazarlığı oluyor. Ne kadar saçma.

zam oranı 21 Tem 2022 17:16 #59

• tartanc
  • tartanc Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Herşey neye layıksa ona dönüşür.
  • Gönderiler: 3706
  • Teşekkür Sayısı: 2879
  • Başarı: 54
Bu akşam 20.30 #RehabilitasyonaSahipÇık tagı altında twet atamaya Buyrun.

zam oranı 21 Tem 2022 17:27 #60

• tartanc
  • Platin Uye
Bu akşam 20.30 #RehabilitasyonaSahipÇık tagı altında twet atamaya Buyrun.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Fzt. Atak

zam oranı 21 Tem 2022 18:11 #61

• tartanc
  • Platin Uye
Duyumumuza göre tebliğ bu akşam yayınlanacak.
Oran %31
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Merdoty

zam oranı 21 Tem 2022 20:17 #62

• osmhlt
  • osmhlt Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 91
  • Teşekkür Sayısı: 30
Cemil.54 yazan:
Yazik cok yazik gercekten. Yuzde 30 yine kurum sahiplerini daha fazla zenginlestirmeye verildi. Yazik cok yazik gercekten. Yuce Devletimizin tomarla parasi yine birilerinin cebine girdi.

şuna cevap yazmayın sallıyor diyorlar da ben yinede bir örnek vereyim belki araştırır gerçekleri görürsün. Yüce Devletimizin tomarla parası yine birlerinin cebine girdidiyorsun ya ;

1 özel gereksinimli öğrencinin kamu eli ile devlete maliyeti ortalama aylık 15 bin TL. bu 15 bini herşeyi en aza indirerek yazdım. Aklında şüphe kalmasın diye..

1 Özel gereksinimli öğrencinin özel sektör eli ile devlete maliyeti 1500 TL..

Arada tam 10 kat fark var. Biraz otur ve araştırma yap. Sallamakla olmuyor bu işler. Devletin bu şekilde kasasında kalan paranın haddi hesabı yok. Bir sen akıllısın zaten. Devlet bunu düşünemiyor. Tonca parayı öylesine dağıtıyor zannediyorsun. Aksine Tonca para cebinde kalıyor bu şekilde.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: türkiyem, Fzt. Atak, Empati21

zam oranı 22 Tem 2022 00:25 #63

• Laxper
  • Laxper Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 90
  • Teşekkür Sayısı: 6
  • Başarı: -3
Bu gecede birşey yok

zam oranı 22 Tem 2022 00:32 #64

• Ghost
  • Ghost Kullanıcısının Avatarı
  • Junior Uye
  • Gönderiler: 22
  • Teşekkür Sayısı: 1
...
Son Düzenleme: 22 Tem 2022 01:41 yazan Ghost.
Sayfa oluşturma zamanı: 0.293 saniye
Sistem Kunena Forum