Adamlarda ki kafaya bakarmısınız ya...
Devlet özel eğitim kurumlarına muhtaç değil diyor adam.
devlet kurumlara muhtaç değil
kurumlar da öğretmenlere muhtaç değil
Öğretmenler öğrencilere.muhtac değil
Vs vs vs
Sizin amacınız gerçekten eğitim falan değil. Herkes sallamış kurumlara bende sallayayım o zaman arkadaşlar sahada ki gerçekleri...
Sabah saat 10.00 ders başlayacak herkes 9.30 da okulda olsun deriz adamlar 9.50 de servisten sonra gelir. Öğrencisi gelmez sevinçten gözleri yaşarır. Boş zamanlarında kişisel gelişiminizi sağlayacak çalışmalar yapın deriz facebook instagram ellerinden düşmez. Gelir maaş pazarlığı yaparsınız anlaşırız sonra şu kurumda rakamlar buymuş bende bunu isterim dersiniz ıs ahlakını hiçe sayarsınız. Gerçekten meslekten yıldırdınız işverenleri.
Tartanc in dediği gibi gerçekten kurumlar kapatılsın. %95 kurum sahibinin elinde mesleği var. Iyi kotu bilgi birikimi var en azından girişimcilik ruhu var. Hepi topu 2900 kurum sahibiyiz ülkede birbirimizi işsiz mi bırakacağız. Yüzbinlerce personel sizle de devlete şube müdürü olarak atanır rahat edersiniz artık

dediğinize katılıyorum. bu gibileri de var evet. ama herkes böyle değil tabi ki. ama niyeyse tüm kurum sahipleri aynı tüm öğretmenler haklı. haklıları da var. ama o haklılar bu haksızlarla aynı kefede değiller. işini düzgün yapan kurum sahiplerinin de olmaması gerektiği gibi