Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: ogrenci calan kurumlar

ogrenci calan kurumlar 18 Ara 2019 14:12 #9

• TURGAY
  • TURGAY Kullanıcısının Avatarı
  • Yeni Uye
  • Gönderiler: 12
  • Teşekkür Sayısı: 4
  • Başarı: 0
Hocam bizde Keçiören'deyiz 16 yıldır beş aşağı on yukarı aynı öğrenci sayısı ile yola devam ediyoruz. Bence para için giden iyi ki gitmiş. Fakat bu şerefsizliği yapan kurumu buradan ilan edin ki bir daha bu işe tevessül etmesin.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

ogrenci calan kurumlar 18 Ara 2019 15:22 #10

• Obey
  • Obey Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 249
  • Teşekkür Sayısı: 75
  • Başarı: -14
Para için öğrencilerin gittiğini bilmenize rağmen öğretmenlere yansıtıyorsunuz.''Öğretmenlerin ne derdi var'' ne demek? Bu durumdan bunu nasıl çıkarabiliyorsun?
Keçiören'de saha ekibi bu tür işlere de giren 3 kurum var zaten.İspatınız varsa çekinmeyin verin kurumun adını. Forumda farklı bir başlığın altında söylemiştim. Şoförün veli ayarttığını, dernek yöneticisinin velileri servisler ücretli olacak bizde ücretsiz devam edecek diyerek manipüle ettiğini. Merdiven altı o işler diyerek inanmayanlar oldu.
Birbirinizi kötülemek istemiyorsunuz tamam.Sektör zaten karalanıyor bizde kendi içimizdeki sorunları dışarı yansıtmayalım, haklı çıkarmayalım insanları diyorsunuz ona da tamam.
Ama şu durumda bari öğretmenlere laf söylemeyin.Kendi içinizdeki pislikleri öğretmenlere yüklemeyin.
Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: scayking, tartanc

ogrenci calan kurumlar 19 Ara 2019 13:40 #11

• ozeltercih
  • ozeltercih Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 674
  • Teşekkür Sayısı: 371
  • Başarı: 4
Gelirken şu kadar öğrenci getiririm pazarlığı yapan veya birkaçı bir araya gelip çalıştığı kurumun öğrencileriyle kurum açan öğretmenler yok yani??
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: türkiyem

ogrenci calan kurumlar 19 Ara 2019 14:09 #12

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
Hocam öğretmeni mi desek çalışan hizmetlisini mi desek ::) neler gördük ya ...

ogrenci calan kurumlar 19 Ara 2019 14:30 #13

• Obey
  • Obey Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 249
  • Teşekkür Sayısı: 75
  • Başarı: -14
ozeltercih yazan:
Gelirken şu kadar öğrenci getiririm pazarlığı yapan veya birkaçı bir araya gelip çalıştığı kurumun öğrencileriyle kurum açan öğretmenler yok yani??

Yapan mutlaka vardır ama konuyla alakasını anlamadım.Belirtmiş para için gittiğini.Bu durumda neden öğretmen suçlanır onun izahını bekledim.
Anlaşılmayacak bir durum yok.Konuyu farklı yöne saptırmaya da gerek yok...

Öğretmenlerin birleşip kurum açmasına da gerek yok.Artık kurum açmanın da cazibesi yok. Sektörü, piyasayı benden iyi bildiğinizi düşünerek söylüyorum.
Buradaki çoğu kurucu makul bir fiyata sektörden çekilebileceğini belirtiyor.Yeni kurum açmaktan daha az maliyetle bu işi yapabilirler.Hazır düzen, anahtar teslim.

Gelirken şu kadar öğrenci getiririm pazarlığı yapan öğretmenler için de,

Bu konuda bilgili, deneyimli kurucuların bu ve benzeri durumları kabul edeceğini veya böyle bir beklentiyle iş görüşmesi yapacağını düşünmüyorum. Ortak almıyorsunuz kuruma, öğretmen alıyorsunuz.
Bugün, önceki kurumundan öğrenci getiren, yarın ayrıldığında senin kurumundan da öğrenci götürür.

Bu kadar basit yorumlamalar yaptığınıza göre ya sektörde yenisiniz ya da laf olsun diye konuşuyorsunuz.
Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.

ogrenci calan kurumlar 20 Ara 2019 11:21 #14

• ozeltercih
  • Platin Uye
"Ama şu durumda bari öğretmenlere laf söylemeyin.Kendi içinizdeki pislikleri öğretmenlere yüklemeyin."

Bu ne??

ogrenci calan kurumlar 20 Ara 2019 11:55 #15

• ozeltercih
  • Platin Uye
ozeltercih yazan:
"Ama şu durumda bari öğretmenlere laf söylemeyin.Kendi içinizdeki pislikleri öğretmenlere yüklemeyin."

Bu ne??

Hadi daha net anlatayım. Genel kirlilikten bahsedilirken öğretmenlerden (yapanları kast ediyorum elbette) ak kaşık olarak bahsetmeniz üzerine bir hatırlatma idi. Normalde bu her b.ku bilen usluplara cevap vermem ama bu da son olsun.

ogrenci calan kurumlar 20 Ara 2019 12:52 #16

• waramiral
  • waramiral Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 522
  • Teşekkür Sayısı: 298
  • Başarı: -9
Obey yazan:
ozeltercih yazan:

Yapan mutlaka vardır ama konuyla alakasını anlamadım.Belirtmiş para için gittiğini.Bu durumda neden öğretmen suçlanır onun izahını bekledim.
Anlaşılmayacak bir durum yok.Konuyu farklı yöne saptırmaya da gerek yok...

Öğretmenlerin birleşip kurum açmasına da gerek yok.Artık kurum açmanın da cazibesi yok. Sektörü, piyasayı benden iyi bildiğinizi düşünerek söylüyorum.
Buradaki çoğu kurucu makul bir fiyata sektörden çekilebileceğini belirtiyor.Yeni kurum açmaktan daha az maliyetle bu işi yapabilirler.Hazır düzen, anahtar teslim.

Gelirken şu kadar öğrenci getiririm pazarlığı yapan öğretmenler için de,

Bu konuda bilgili, deneyimli kurucuların bu ve benzeri durumları kabul edeceğini veya böyle bir beklentiyle iş görüşmesi yapacağını düşünmüyorum. Ortak almıyorsunuz kuruma, öğretmen alıyorsunuz.
Bugün, önceki kurumundan öğrenci getiren, yarın ayrıldığında senin kurumundan da öğrenci götürür.

Bu kadar basit yorumlamalar yaptığınıza göre ya sektörde yenisiniz ya da laf olsun diye konuşuyorsunuz.

bu kadar tartışmanın en basit yolu neymiş o zaman????

kota sistemi. bırakın 1 yıl sonra gelişim göstermeyen öğrenci ram tarafından başka kuruma yönlendirilsin. al sana çözüm

şarlatanlar her iş branşında var. arkamızdan sallayanlara bakmayın. rehabilitasyon merkezleri tek sorunlu yerler değiller.
sahtekar kurum sahibi olduğu kadar sahtekar personel de var emin olun. hatta daha fazla. fırsat versen hadleri bile yok.

kurumdan kuruma geçişleri azaltmak veya ha bire yeni kurum açılmasını (düzensiz şekilde) istemiyorsan kota uygulamasını getirirsin adrese göre yönlendirmeyi ram a bırakırsın biter gider.
elbette sıkıntı çıkacaktır ama en azından daha az sıkıntıyla uğraşır önünü görürsün...şimdiki gibi karanlıkta yürümeye son vermiş olursun
Sayfa oluşturma zamanı: 0.375 saniye
Sistem Kunena Forum