Obey yazan:
ozeltercih yazan:
Gelirken şu kadar öğrenci getiririm pazarlığı yapan veya birkaçı bir araya gelip çalıştığı kurumun öğrencileriyle kurum açan öğretmenler yok yani??
Yapan mutlaka vardır ama konuyla alakasını anlamadım.Belirtmiş para için gittiğini.Bu durumda neden öğretmen suçlanır onun izahını bekledim.
Anlaşılmayacak bir durum yok.Konuyu farklı yöne saptırmaya da gerek yok...
Öğretmenlerin birleşip kurum açmasına da gerek yok.Artık kurum açmanın da cazibesi yok. Sektörü, piyasayı benden iyi bildiğinizi düşünerek söylüyorum.
Buradaki çoğu kurucu makul bir fiyata sektörden çekilebileceğini belirtiyor.Yeni kurum açmaktan daha az maliyetle bu işi yapabilirler.Hazır düzen, anahtar teslim.
Gelirken şu kadar öğrenci getiririm pazarlığı yapan öğretmenler için de,
Bu konuda bilgili, deneyimli kurucuların bu ve benzeri durumları kabul edeceğini veya böyle bir beklentiyle iş görüşmesi yapacağını düşünmüyorum. Ortak almıyorsunuz kuruma, öğretmen alıyorsunuz.
Bugün, önceki kurumundan öğrenci getiren, yarın ayrıldığında senin kurumundan da öğrenci götürür.
Bu kadar basit yorumlamalar yaptığınıza göre ya sektörde yenisiniz ya da laf olsun diye konuşuyorsunuz.
bu kadar tartışmanın en basit yolu neymiş o zaman????
kota sistemi. bırakın 1 yıl sonra gelişim göstermeyen öğrenci ram tarafından başka kuruma yönlendirilsin. al sana çözüm
şarlatanlar her iş branşında var. arkamızdan sallayanlara bakmayın. rehabilitasyon merkezleri tek sorunlu yerler değiller.
sahtekar kurum sahibi olduğu kadar sahtekar personel de var emin olun. hatta daha fazla. fırsat versen hadleri bile yok.
kurumdan kuruma geçişleri azaltmak veya ha bire yeni kurum açılmasını (düzensiz şekilde) istemiyorsan kota uygulamasını getirirsin adrese göre yönlendirmeyi ram a bırakırsın biter gider.
elbette sıkıntı çıkacaktır ama en azından daha az sıkıntıyla uğraşır önünü görürsün...şimdiki gibi karanlıkta yürümeye son vermiş olursun