Sayın waramiral;
Kotayı

unutmuştum sizin yazınızı okuyunca hatırladım. Bu kota kesin gelecek diye oldukça yatırım yapan arkadaşlar vardı. Ne yaptılar acaba?
Yazınız bence çok çelişkiler içeriyor. Bu sistemle mi temiz kurum olunacak ? Keşke olunsa. Bir şeyler yapacak olan gene yapar. Her sektörde olduğu gibi kolay para kazanmanın cazibesine kapılanlar bu sektörde de olabilir. Siz muhtemelen ilçenizden örnek vermiş olabilirsiniz . Şayet bunlar doğru ise eminseniz ilçe mem veya savcılığa suç duyurusunda bulunsanız. Genelde bu hak arama biçiminden değişik nedenlerden hep kaçınırız.
Güzel demişiniz ;ücretlerden şikayet ediyorsunuz. siz kendi ilçeniz için sanırım hesap yaptınız. Bir de büyükşehirler için yapılsa...
Güzel demişsiniz;ek zammın gerçekleşmediğinden bahsetmişiniz.
Kamera sisteminin hiç bağıra bağıra geldiğini duymadım. Bu yüzden özür dilerim. Sektörün dernekler dahil %99 duymadı. Sanırım siz duydunuz. Sektöre haber verseydiniz keşke.
Her zaman doğru bir kontrol sisteminden yanayım. Şeffaf bir sistemden. Bir haftada ben yaptım oldu anlayışını siz doğru bulabilirsiniz. Hatta birileri gibi bu kamera sisteminin kaliteli !!!!! eğitimi getireceğini de yazabilirsiniz. Ben bu tür yaklaşımları doğru bulmuyorum. temeli olmayan yapılar yıkılmaya mahkumdur.
Bir veliniz görüntüsünün almasına müsade etmese ne yapacaksınız? Belki kaydını sileceksiniz. Peki bu sayı onlarca olursa...
BKDS veya kamera sistemi yasal bir uygulamadır. Neyi iptal ettireceksiniz? Yasal dayanağı var. Bazen aklınıza ilk geleni mi yazıyorsunuz.Anlayamadım.
K.Maraş ın bir ilçesinde 6. kurumun açılması sektörel bazdaki sorunlar listesinin ;sondan 5.sırasında belki yer alır. Kim nereye bastırısa bastırsın.
Bazı şeyler bastırmakla olmaz.Nereye bastırıyorsunuz? Çok kötü bir ifade.
Ben doğru veya yanlış düşüncelerimi yazıyorum. Sadece ilçemi baz almıyorum. Sektörün önemli bir bölümü derneklere üye değilken.Şöyle yap böyle yap demek...Yoruma bile gerek yok.
Herhangi bir yanlışı değiştirmeye gücümüz yetmiyor olabilir.Ama itiraz etmezsek o yanlışı kabul etmiş oluruz. keşke bunu anlayabilseniz...
Her şey güzel mi olacak? Az kaldı yakında hep beraber yaşanılanları görürüz.Allah ömür verirse tabi.
Ah o 6.kurum. Sana kim izin verdi ise.