Sayın EMRAHYAVUZHAN
İroniniz baya yerine oturmuş itiraf etmeliyim

Fakat çok bunaldık inanın dalga geçer gibi uygulamalar.
Rapor uyuşmazlığı konusunda haklı olabilirsiniz bir çok yerde bu yaşanıyor anladığım kadarıyla.Fakat sınır düzeyde mr çıkan öğrenciye randevu dahi verilmedi. Yani çocuk ram'a ilk defa başvuru yapıyor destek eğitim için. %25 raporu olan öğrenci açıkça MR de %50 raporu olması gerekiyor diyerek geri çevrildi. Hiç bir yerde böyle bir madde bulamadım.
Kurulun toplanma sıklığı konusunda şöyle bir sıkıntımız mevcut; raporlar ay sonunda bitiyor genelde. Örneğin ocak sonu raporu biten bir öğrencinin skr u da bu tarihlerde bitiyor. Tedbir amaçlı kasım ayında skr için başvuru yapıyoruz. Ama gel gelelim oraya sevk buraya sevk skr işlemi 3 ay süren öğrencilerim var ve ben bunu önceden tahmin edebilecek bir görüye sahip değilim. Rapor ocak ayı içinde elimizde olmaz ise -örneğin 2 şubatta elimize geçti- öğrenci otomatik olarak 1 ay raporsuz kalıyor. Kurul konusunda toplanma sorunumuz budur.
Bu arada RAM rapor keser siz de bir şey yapamazsınız diyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılında kazanılmış bir davamız var bu konuda. Ve o gün raporu kesilen öğrenci hala kurumumuza devam ediyor. Ben şuan o kararı da istedim aileden ve gelir gelmez sizlerle de paylaşırım.