Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: çift program

çift program 17 May 2024 10:43 #17

• pilot_il
  • pilot_il Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 108
  • Teşekkür Sayısı: 31
  • Başarı: 1
Hocam garanti olsun diye lila yi da aramıştık onlar da onaylayamazsınız demişlerdi?
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

çift program 17 May 2024 16:37 #18

• MEFUTU
  • MEFUTU Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 160
  • Teşekkür Sayısı: 33
  • Başarı: 0
kadirfzt yazan:
Öyle bir şey yok 8 saatte zihinsel verebilirsiniz hatta telafisi varsa 16 saat bile verebilirsiniz. Lila seans düzenlemeden zihinseli 8 saat olarak düzelterek de seanslarini girebilirsiniz
raporunda fizik olan bir öğrenciye 8 saat zihinsel girmeye çalışım bakalım mebbise ne olacak

çift program 17 May 2024 22:08 #19

• azad72
  • azad72 Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 83
  • Teşekkür Sayısı: 13
  • Başarı: -2
Yıllardır bu sektörde olup hala sektörden hic anlamayanlar birde yorum yapıyorlar istersen 3 modülde versinler isitme-zihin-beden bütün derslerini ister zihinden ister işitmeden ister bedenden yaz mebbis onay vermese fatura paranı ben veririm. Önemli olan zorunlu personele iki saat vermek 3 modüllü de olsa bütün saatleri tek modülde verebilirsiniz

çift program 18 May 2024 04:57 #20

• waramiral
  • waramiral Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 522
  • Teşekkür Sayısı: 298
  • Başarı: -9
nerede yazıyor hatırlamıyorum ama öğrencinin ram raporunda bedensel varsa ve kurumunuzda bu program uygulanıyorsa 2 engel grubunda en az %50 bedensel seans, 3 engel grubunda ise en az %33 bedensel seans vermek zorundaydık. ama kurumunuzda bedensel engelliler destek eğitim programı yoksa bu öğrencinin diğer programlarından istediğiniz oranda ders verebilirsiniz.

şuan değişip değişmediğini bilmiyorum ama değişmediyse azad72 hatalı olduğunu kabul etmek zorundasın. ayrıca da bir özür yerinde olur derim

çift program 18 May 2024 10:51 #21

• azad72
  • azad72 Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 83
  • Teşekkür Sayısı: 13
  • Başarı: -2
Waramiral program var ya da yok farketmez cift modullu olan bir ogrencin varsa 8 dersinide tek modulden ver dene onay vermese bu ayki faturani ben verecem onay verse sen sadece ozur dile yeter isten anlamadigin icin.

çift program 18 May 2024 16:33 #22

• MEFUTU
  • MEFUTU Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 160
  • Teşekkür Sayısı: 33
  • Başarı: 0
2008 yılında yayınlanan Bedensel Engelli bireyler destek eğitim programındaki ibare bu " Bedensel Engelli Bireyler Destek Eğitim Programı’na dâhil edilen bireyin başka bir yetersizliği olması durumunda (görme, işitme, konuşma, zihinsel vb.) diğer eğitim programlarından seçilen modüllerle birlikte alacağı toplam aylık ders saatinin, iki engeli varsa en az %50’si, üç engeli varsa en az % 30’u Bedensel Engelli Bireyler Destek Eğitim Programı’nı içermelidir. Bu ders saatleri bir aylık sürenin her haftasına eşit olarak dağıtılmalıdır. " Son yayınlanan programdaki de bu " Bedensel yetersizliği olan bireylerin tanılanmış bedensel yetersizliğine ek olarak başka bir yetersizliğinin olması hâlinde (zihinsel, görme, işitme vb.) sahip olduğu ek yetersizlik alanındaki programlara ait modüllerden birey için uygun hedef/hedef davranış belirlenerek bireysel ve/veya grup eğitim programına dâhil edilmelidir." yorumunu siz yapın

çift program 18 May 2024 22:02 #23

• waramiral
  • Platin Uye
azad72 yazan:
Waramiral program var ya da yok farketmez cift modullu olan bir ogrencin varsa 8 dersinide tek modulden ver dene onay vermese bu ayki faturani ben verecem onay verse sen sadece ozur dile yeter isten anlamadigin icin.

Benim dediğimde bir yanlış yok. Ozurluk bir durum da yok. Değişip değişmediğini bilmiyorum degismediyse böyle böyle demişim....

Sen de o zaman dersin ki: 'değişti ben yaptım oldu siz de deneyebilirsiniz' olur biter. Yok parası benden yok bilmem ne. Üslup önemli beyefendi...

Bu sektör zaten hep ben biliyorum ben ben ben diyenlerden çok çekti. Durumu da ortada.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Laxper

çift program 18 May 2024 22:04 #24

• waramiral
  • Platin Uye
azad72 yazan:

Bu arada mahsus deneyeceğim. Olursa özür dilerim. Olmazsa 8 seans degil, 16 seansin ücretini isterim.
Sayfa oluşturma zamanı: 0.205 saniye
Sistem Kunena Forum