mutluluk yazan:
Damar okuma ülkemizin büyük bir bölümünde 10 ay gibi bir süre uygulandı,bir tane bile kurum kapanmadi,demek ki öyle iddia edildiği gibi yok gelmeyen öğrenci fatura ediliyor yok gelmeyen öğretmenin diploması kullanılıyor diye bir şey yok olsaydı pilot illerdeki kurumların şimdi olmaması gerekiyordu,ama arşivlere bakın ben çok iyi hatırlıyorum bir kurum sistemden kaynaklı sıkıntılar nedeniyle 250 tane tutanak tuttuğundan bahsetmişti,bu işlerliği olmayan bir uygulamadır ve bizlere dayatilmaya çalışılmaktadır,enerjimizi engellinin eğitimine değil de tamamen geldi gelmedi olayına harcatacak bir sistemdir,uygulanabilirligi yoktur,pilot illerdeki kurumlar da bu konuda deneyimlerini anlatırlarsa daha iyi olur,gunlerdir bakıyorum,cemkilinc dışında damar okumanın neden gelmemesi ile ilgili kimse konuşmuyor.
hocam aslında pilot uygulama sırasında bu illerdeki arkadaşlar çokça paylaşım yaptılar. fakat sonradan iptal gelince herkes elindeki cihazların parasını kurtarma derdine düştü. bu arkadaşların olayın ciddiyetini anlamaları için herhalde Timur dan bir fil daha istemek gerekiyor.