Serbest kürsü de istediğimiz gibi yazmak serbest dimi

Yazıyorum.
Ben,pilot illerde ki kimi arkadaşları anlayamıyorum. Görüştüğüm sayın arkadaşlar bir sıkıntı yok
demekte, başka bir forum sayfasına yazan arkadaş gözlemlerini paylaşmış. ''Durumları çok kötü diye''
En son toplantıda bir kurumun anlattıkları da sıkıntılı imiş.
Son dönemde forum sayfalarında yazılanlar,sosyal medyada yazılanlara bakarsak sektör gerçekten çok ilginç.Hala Kaymakamlık oluru ile atama yapılabilmekte örneğin. Hem de büyük bir ilin ilçesinde. Kurum sahipleri veya müdürler ya okumuyorlar ya cidden anlamıyorlar.(Lütfen yanlış anlaşılmasın benim de anlamadığım çok şey var) Yaptığımız işin,yönetmeliklerini bilmemiz gerekiyor.
Kimi öğretmenler kurumlardan nefret ediyorlar. Yazıları nefret söyleminde. Bir kurum en az 25.000 lira aylık kar elde ediyormuş.Falan-filan...
Bazen kimi arkadaşların söylem tarzı kötü.(Genel de bu yüzden ben eleştirilirim halbuki) Ben böyle yazıyorsam...
Bir arkadaşım söylemişti,hala olayın ciddiyetini anlamayan önemli bir kitle var diye. Kesinlikle katılıyorum.
Değişik düşünce önerileri olan arkadaşlar var şimdi.Aslında bu önerileri değerlendirmek gerekir.
Bir toplantıda eylem kararı alınmış! Olmaz dedim bunu bana söyleyen arkadaşa.
Zam dı,sertifika idi derken sistemin uygulanmasına çok az kaldı.Bakın,bakın cambaz ipte...
Hazırlıklarımızı yapalım. Daha önceki yazılarımda sistemin sektöre çok büyük sıkıntılar yaşatacağını yazmıştım.İnşallah ben yanılırım.
Herkese sağlıklar dilerim.