Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Forum kuralları dahilinde bulunan her konuda yazışabilirsiniz.

BAŞLIK: ZAM ORANLARI

ZAM ORANLARI 03 Şub 2015 18:26 #129

• etikgrup
  • etikgrup Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 179
  • Teşekkür Sayısı: 124
  • Başarı: 0
kıdemlı pılot olarak :) bende % 6 dıyorum benden de keskın tava herkese ya su bürokratlarında kendı aralarında yazıştığı bı forum yokmu okusaydık ıyıydı :lol:
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc

ZAM ORANLARI 03 Şub 2015 18:45 #130

• yalovamelekler
  • yalovamelekler Kullanıcısının Avatarı
  • Yeni Uye
  • Gönderiler: 8
  • Teşekkür Sayısı: 4
  • Başarı: 0
% 13,4

ZAM ORANLARI 03 Şub 2015 18:52 #131

• türkiyem
  • türkiyem Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 832
  • Teşekkür Sayısı: 243
  • Başarı: -1
Arkadaşlar verilmek istenen zam ORANI yüzde 4 bence .. Beklenen zam ORANI ise yüzde 7 civArları .. Hak olan ise yüzde 10 dan aşağı değildir .. Yani kesin bilgi yüZde 4 ile 7 civarlArı Arasında olacağıdır ... Yüzde 8 den aşağı olmasa iyiydi :))

ZAM ORANLARI 03 Şub 2015 19:03 #132

• gulen100
  • gulen100 Kullanıcısının Avatarı
  • Tecrubeli Uye
  • Gönderiler: 151
  • Teşekkür Sayısı: 82
  • Başarı: -8
Tecrübeli kaptan Pilot olarak; Bireyseli 440 TL, Grubu da 125 TL yapacaklar diye sallıyorum...! (Yetmez ama HA-VET)
Gülen Yüz; Sevginin Anahtarıdır...! (Hz. Ali)

ZAM ORANLARI 03 Şub 2015 20:08 #133

• Gumus29
  • Gumus29 Kullanıcısının Avatarı
  • Altın Uye
  • Gönderiler: 263
  • Teşekkür Sayısı: 34
  • Başarı: 2
Acaba zam yapılırken gerçekten bizi düşünüp hakkımız olanı mı verecekler yoksa bizi yıldırmak için bıraktırmak komik bir rakamla geçiştirecekler mi B) B)

ZAM ORANLARI 03 Şub 2015 21:50 #134

• barisltd
  • barisltd Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Cats bite!
  • Gönderiler: 2509
  • Teşekkür Sayısı: 2514
  • Başarı: 10
Ulen heyecan dorukta....

Resmi gazete bu gece, yarın gece veya sonraki gece hiç olmadığı kadar fazla tıklanacak.

Bütün mesele de aylık 20TL mi zam alacağız, 40TL mi olacak?

Pahalı bir restoranda yenilecek bir akşam yemeğinde bırakılacak bahşiş rakamı için günlerdir geyik yapıyoruz.
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: tartanc

ZAM ORANLARI 03 Şub 2015 22:02 #135

• sizgin
  • sizgin Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Gönderiler: 647
  • Teşekkür Sayısı: 401
  • Başarı: 14
değerli eğitimci veya kurum işletmecisi arkadaşlarım.
Şu zam münasebetiyle dönen espri konularına dikkat ettim de kimi için kebap ısmarlama, kimi için yemekten sonraki bahşiş oranlarında vs. benzetmelerle epeyce tiye alınmış. Ancak belirtmeden edemedim affınıza sığınarak espri şekli ve boyutu sosyal çevreye göre seçilmesi taraftarıyım. Yani üç beş samimi arkadaş kendi aralarında bu esprileri hatta daha derinlerini yapabilir. Ancak herkesin her an ulaşabildiği iyi veya kötü niyetli ve bu forumda yazılanlardan sadece bir bölümünü kopyalayarak hepimizi saçma sapan ithamlarda bulunmak için bekleyenlere prim vermiş olursunuz.

Bir de bütün muhabbetler YEME üzerine dönmüş. Bu derece aç, bu derece boğazına düşkün dükler değiliz biz. Bizler önümüzdeki bir tabak kuru fasulyeyi çocuklarımızla paylaşan, okuldan sonra kurumumuza seansa gelen çocuklarımıza ilk olarak evladım aç mısın sorusunu soran ve aç ise kendi tabağını 4-5 çocuğumuza bırakmış ve aşçı personele ben aç değilim çocuklar yesin benim hakkımı diyen eğitimcileriz.

Yani 20Tl zammı ortalama 100 Öğrencili bir kurumda 2000TL olarak hesaplandığını düşünürseniz bahşiş miktarının ne derece çok olduğunu ve bahse alay konusu rakamın da düşünüldüğü gibi bahşiş bırakılamayacak meblağ olduğunu anlarız/anlarlar.

Yapılan/yapılacak zammın elbette bir öğrenci nezdinde toplamda 20 TL olması çok gülünç ve çare olmayacağını biliyoruz ve tepkilerimizi başka yollarla dile getirebiliriz. Ancak forum pek de birbirine düşünüldüğü kadar samimi olan insanlarla dolu değil maalesef :)

kimse üzerine alınmasın lütfen.
Sus kimseler duymasın, duymasın ölürem ha,
Aymışam yarı gecede, seni bulmuşam sonra...
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: koray, obay35

ZAM ORANLARI 03 Şub 2015 22:23 #136

• tartanc
  • tartanc Kullanıcısının Avatarı
  • Platin Uye
  • Herşey neye layıksa ona dönüşür.
  • Gönderiler: 3706
  • Teşekkür Sayısı: 2879
  • Başarı: 54
Misafirimize ikram yaparız toplumca. Ne varsa buyur ederiz. Genel olarak böyleyiz.Zeytin ekmekde olur,kebap da olur,çorba da olur...

Yemekde yeriz,çayda içeriz.

Maksat muhabbet olsun.

Neymiş maksat muhabbet olsunmuş...

Not: Sayın barış Mehmet bey sizin ödeneği yatırmış mı? Benim 3,aya girdi. Hala yok :)
Son Düzenleme: 03 Şub 2015 22:45 yazan tartanc.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: barisltd
Sayfa oluşturma zamanı: 0.158 saniye
Sistem Kunena Forum